Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 16 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ εκτός περιοχής του Γκέσιου, η μπάλα στα χέρια του Ξενοδόχοφ με διπλή προσπάθεια.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για την ΑΕΛ, ο Βέρτζος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ιωαννίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή και έσωσε την εστία του ΑΟ Χανιά.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ προσπαθεί να βρει διαδρόμους σε ένα παιχνίδι που υπάρχουν πολλά λάθη.
79Βγήκε Ούγκο Μασάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Μπριλάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Μπριλάκης αντί Μασάδο.
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μασούρας
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κρητικός αντί Μπουντόπουλου
77Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τάσος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
74Βγήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Χατζηλιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Χατζηλιάδης αντί Τσούτση
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Ροβίθης αντί Κουτσιανικούλη που έφυγε από το γήπεδο με πρόβλημα τραυματισμού.
70Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουτσιανικούλη μέσα από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα στα χέρια του Πρίφτη.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Σάντερσον αντί Νάκα.
67Βγήκε Στέλιος Νάκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζόρνταν Σάντερσον (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάθετη πάσε και κούρσα του Κουστιανικούλη που έφτασε στη μεγάλη περιοχή και γύρισε όχι τόσο καλά στον Ουρτάδο με αποτέλεσμα να φύγει η μπάλα άουτ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Λαμπρόπουλος αντί Αναστασόπουλου
58Βγήκε Νίκος Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκέσιος δέχθηκε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για να υποδείξει οφσάιτ. Η επανάληψη της φάσης έδειξε πως τον κάλυπτε ο Κομεσίδης.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Μπουντόπουλου στην περιοχή, ο Μπόγιοβιτς δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε πλάγια.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ο Τσούτσης προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ, αλλά μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρίκκα μπροστά από τα πόδια του Μπόγιοβιτς έδιωξε σε κόρνερ πριν τελειώσει τη φάση το επιθικός της ΑΕΛ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπανούσης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνια σέντρα σουτ του Μασούρα, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του ΑΟ Χανιά.
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Κουτσιανικούλης
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Δεινόπαπα από δεξιά, ο Γκέσιος έπιασε την κεφαλιά χωρίς ισορροπία και η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ιωαννίδη, ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Ιωαννίδη από την αριστερή πλευρά, ο Γκέσιος πήρε την μπάλα ανάμεσα από τρεις παίκτες της ΑΕΛ στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από 25 μέτρα του Ουρτάδο, ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά μπλόκαρε παρότι η μπάλα έκανε γκελ μπροστά του.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Μπουντόπουλου από δεξιά με γέμισμα στην περιοχή, έδιωξε με κεφαλιά ο Καρτσαμπάς και η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη που δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή που έφυγε άουτ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο από δεξιά, κεφαλιά του Γκέσιου πέρασε πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος έπιασε πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή του ΑΟ Χανίων, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την συμβολή των δοκαριών.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από αρκετά λάθη στην άμυνα της ΑΕΛ, η μπάλα έφτασε στον Νάκα που έκανε το σουτ, αλλά μετά από κόντρα με τον Βέρτζο ο ΑΟ Χανιά πήρε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση καθυστέρησε να ξεκινήσει για κάποια λεπτά μετά από αίτημα των γηπεδούχων ώστε να προλάβει να φτάσει το δελτίο του Νάκα και να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του ΑΟ Χανιά.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτη, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασάδο, Δεινόπαπας, Τσούτσης, Νάκας, Γκέσιος.

eeep eeep