Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παρπέξ έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάτο μπήκε από πλάγια στην περιοχή, δοκίμασε το σουτ που όμως έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα από πλάγια προς το πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ μπλόκαρε.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ. Ο Χοτζάλι στη θέση Μπουντόπουλου
85Βγήκε Παναγιώτης Λαγός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Συμελίδης (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Συμελίδης στη θέση του Λαγού
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από συνδυασμό στην περιοχή με τον Κρητικό.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζοναθάν Παρπέξ
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζιώρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.
78Βγήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Κρητικός στη θέση του Αλμπάνη.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δεληζήση μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το κάθετο δοκάρι.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπανούσης με γυριστή κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Παρπέξ.
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ. Ο Μαρουκάκης στη θέση του Μπόγιοβιτς
70Βγήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...εκτέλεση φάουλ του Κονέ, η μπάλα πήγε πάνω στο τείχος και έφυγε πλάγια.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ανοίξει, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ψάχνουν την τελική προσπάθεια, η οποία είναι από τα ελάχιστα που λείπουν σε ένα γεμάτο ματς που έχει δύναμη και ρυθμό.
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλαν Μπόγιοβιτς
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση κόρνερ υπήρξε αγκωνιά του Μπόγιοβιτς στον Φατιόν που έπεσε με υπερβολικό τρόπο, όπως και στη συνέχεια που υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και πάλι ο Φατιόν έπεσε μετά από ένα άπλωμα του χεριού του Ναγιάρ.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ που δεν είδε πως ο Νικολακάκης χρησιμοποίησε το χέρι του για να κατεβάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ. Ήταν πέναλτι που δεν έδωσε ο Ανούσος.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παρπέξ βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή από πλάγια, προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά πάλι μπροστά του ήταν αμυντικός της ΑΕΛ και έδιωξε εκτός περιοχής.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λαγού μέσα από την περιοχή χτύπησε πάνω στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ που πέρασε χωρίς κίνδυνο, αφού το σουτ του Κονέ έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Από μακρινή μπαλιά του Γκότοβου στην μεγαλη περιοχή μπερδεύτηκαν οι κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΛ και ο Κονέ πήρε την μπάλα. Προσπάθησε να γυρίσει και να εκμεταλλευθεί την άστοχη έξοδο του Καβουσάκη, αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά... η λόμπα που έκανε ο Λαγός πέρασε πάνω από την εστία.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή από τον Λαγό, αλλά οι αμυντικοί της ΑΕΛ έκοψαν εύκολα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ δέχεται σημαντική πίεση στην περιοχή, αλλά έχει σωστές αντιδράσεις και δεν αφήνει περιθώρια για ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν την κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν έχουν καταφέρει να μπουν στην περιοχή της ΑΕΛ για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τελικές προσπάθειες.
25Βγήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ με τον Πάτο να παίρνει τη θέση του Ουρτάδο
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων την εστία της ΑΕΛ με γεμίσματα και διαδοχικά κόρνερ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, ο Καβουσάκης μπλόκαρε.
11ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατά έχουν μπει οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, υπάρχουν δυνατά μαρκαρίσματα και ήδη έχουν βγει δύο κίτρινες κάρτες.
08ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Γκότοβος
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζιώρα έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής από τους αμυντικούς.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας) Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Νενεκούμης (Αργολίδας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Λαγός, Παρπέξ, Αλμπάνης, Κονέ, Τζιώρας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράστκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς

eeep eeep