Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΒΕΡΟΙΑ εν ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με το φαλτσαριστό σουτ του Χαντζάρα μέσα από την περιοχή και από θέση δεξιά, να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ!
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζουν για ένα ακόμη γκολ οι Βεροιώτες
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Βέροιας τον Γώγο.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚολ ο Σιμόνι και η Βέροια κάνει το 1-1!!!
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Ντάλα για θέατρο, ενώ κόκκινη κάρτα δέχθηκε και παράγοντας του Θεσπρωτού και αποβλήθηκε από τον πάγκο
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βαθιά μπαλιά του Ευθυμίου για τον Κολλά, ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε όμορφα τον Βοσνιάδη γράφοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους!
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ!!
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στο παίκτη της Βέροιας τον Πασά.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους!
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό συρτό σουτ του Ευθυμίου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού, άλλαξε ελαφρώς πορεία και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Βοσνιάδη και στη συνέχεια κόρνερ!
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακή συνεννόηση Μαραγκού με Βοσνιάδη, παρεμβάλλεται ο παίχτης του Θεσπρωτού,ο Γώγος και στέλνει τη μπάλα με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια!
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Ζούρκος Α., Μπλέτσας, Μαραγκός, Μουρατίδης, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντρα, Πασάς, Χαντζάρας, Σιμόνι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Κορώνας (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Νόνης, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Καρβούνης, Κολτσίδας, Βιγιαφάνιε, Γώγος, Ευθυμίου, Ντάλα Κόστα, Κολλάς.

eeep eeep