Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 28 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Συμελίδης
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανρί Καμαρά
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αστέριος Γιακουμής
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρουσλάν Φομίν
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουνά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Αγροτικού.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής του Καμαρά, η μπάλα έφυγε άουτ.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Καθάριος αντί Συμελίδη
81Βγήκε Παναγιώτης Συμελίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Καθάριος (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουνά μέσα από την περιοχή του Αγροτικού, η μπάλα έφυγε άουτ.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Καπίας
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Φομίν, η μπάλα σε κόρνερ μετά της επέμβαση του τερματοφύλακα του Αγροτικού.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Γκότοβος
65Βγήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Τοπούζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ AΓΡΟΤΙΚΟ - Τοπούζης αντί Θεοδωρίδη
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σκλιοπίδης
62Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανρί Καμαρά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Καμαρά αντί Μπουντόπουλου
57Βγήκε Νίκος Σαμουηλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μακρυδημήτρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ Μακρυδημήτρης αντί Σαμουηλίδη.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουνά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αγροτικού.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Κονέ προς την περιοχή, ο Βαφέας ήταν στην πορεία της μπάλας και έδιωξε σε κόρνερ.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Βάντερσον αντί Φαρινόλα και Σουνάς αντί Παρπέξ
46Βγήκε Πάολο Φαρινόλα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Ζοναθάν Παρπέξ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουνάς (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Σαμουηλίδης
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κονέ από καλή θέση, η μπάλα όμως σταμάτησε στο τείχος.
39ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ιδανική αντεπίθεση του Αγροτικού Αστέρα, η μπάλα έφτασε στον Βελλίνη που την έστειλε στην άλλη πλευρά στον Διαμαντόπουλο και εκείνος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα.
39ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο λάθος της άμυνας του Αγροτικού, με την μπάλα να περνά από το κεντρικό δίδυμο, αλλά τελευταία στιγμή με έξοδο να διώχνει ο Γιακουμής με τα πόδια εκτός περιοχής.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου από τα όρια της περιοχής του Αγροτικού, η μπάλα άουτ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Απόλλωνα με γέμισμα του Κονέ προς τον φαρινόλα, λάθος έξοδος του Γιακουμή που έδιωξε την μπάλα πάνω στο σώμα του Φαρινόλα, αλλά ο Βαφέας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έδιωξε σε κόρνερ πριν γίνει η ισοφάριση.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα του Παρπέξ, αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βαφέας έπιασε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή του Απόλλωνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
21ΓΚΟΛΝίκος Βαφέας
21ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Βαφέας
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά δυνατά μαρκαρίσματα προσφέρουν νεύρα και χαλάνε τον ρυθμό της αναμέτρησης, με την μπάλα να είναι κυρίως έξω από τις δύο περιοχές.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κονέ πολλά μέτρα εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Αγροτικού.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα προσπαθούν από πλάγια να μπουν στην περιοχή του Αγροτικού, αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι ουσιαστικό.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια στην περιοχή για τον Αγροτικό, αλλά ο Συμελίδης έκανε κεφαλιά που έφυγε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) Βοηθοί: Πετεινάτος (Χανίων), Γιαννίκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακούμης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Βαφέας, Σαμουηλίδης, Θεοδωρίδης, Βελλίνης, Συμελίδης, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Παρπέξ, Φαρινόλα, Μπουντόπουλος, Κονέ, Φομίν.

eeep eeep