Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΛΑΜΙΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα
93ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Κουτσιανικούλης
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Μπουντόπουλος
93ΓΚΟΛΓιώργος Μπουντόπουλος
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κουτσιανικούλης από την περιοχή έκανε το σουτ που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο Μπουντόπουλος που πήρε την επαναφορά έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις...
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Νεόφυτου, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
81Βγήκε Δημήτρης Ζουλιώτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός έχει πέσει στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να μην έχουν αρκετά αποθέματα και να μοιάζει τυπική διαδικασία το τελευταίο δεκάλεπτο.
75Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
71Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ριμπέιρο Σερζίνιο
66Βγήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Νικολακάκη μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια.
62Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ν' Γκουέμ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, αλλά από την τηλεοπτική επανάληψη της φάσης δεν φάνηκε να υπάρχει δικαιολογία για αυτή την δευτερη κίτρινη.
60ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
56Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Καραλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την ΑΕΛ. Ο Μαρουκάκης κέρδισε την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας από τον Ρίζο που προσπάθησε να του κάνει ντρίμπλα, έδωσε στον Ουρτάδο που ήταν μόνος με το τέρμα, αλλά η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Λεάντρο.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την Λαμία. Μετά από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Κοτσώνης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και μπλόκαρε ο Καβουσάκης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
42ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μαρουκάκης με σουτ έξω από την περιοχή στο "γάμα" έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας. Προηγήθηκε προσπάθεια του Ουρτάδο και στρώσιμο της μπάλας στον Μαρουκάκη.
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Λαμία πήρε περισσότερο χώρο στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να μπει στην περιοχή της ομάδας της Λάρισας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Λαμία πήρε περσσότερο χώρο στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να μπει στην περιοχή της ομάδας της Λάρισας.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ν' Γκουέμ.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την Λαμία. Η μπάλα φτάνει στον Καραγιάννη στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Νικολακάκης την τελευταία στιγμή έβαλε το πόδι του και έκοψε το σουτ σε κόρνερ.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πολ Ουρτάδο
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ της Λαμίας. Σε εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή ο Καβουσάκης έχασε την μπάλα, αλλά στη συνέχεια του έγινε φάουλ από τον Ν' Γκουέμ και ο διαιτητής ενώ αρχικά έδειξε σέντρα, στη συνέχεια σωστά το ακύρωσε.
18ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μαρουκάκης πήρε την μπάλα από την πρώτη επέμβαση του Ρίζου σε σουτ του Μπουντόπουλου έξω από την περιοχή και με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από την τηλεοπτική επανάληψη της φάσης φάνηκε πως τον κάλυπτε ο Σιλιγαρδάκης.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουρτάδο έξω από την περιοχή, αλλά πάλι ο Ρίζος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η δυνατή βροχή δυσκολεύει πάρα πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και η μπάλα κολλάει στον αγωνιστικό χώρο σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την ΑΕΛ. Ο Μπουντόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ρίζος έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά οι παίκτες της Λαμίας έδιωξαν σε κόρνερ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγάζουν πάθος και να υπάρχουν δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές.
05ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Μωυσιάδης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Ν' Γκουέμ, Καραγιάννης, Σερτζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο, Ροβίθης, Μαρουκάκης.

eeep eeep