Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 29 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσολακίδης μπήκε στην περιοχή του Κισσαμικού αφού κέρδισε τις κόντρες, αλά το σουτ του πέρασε πάνω από το τέρμα.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Τσοντάκης αντί Μάντζη
84Βγήκε Βασίλης Μάντζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νικηφόρος Τσοντάκης (MΕΣΟΣ)
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταμάτης Σαπαλίδης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης έκανε προσποίηση στη μεγάλη περιοχή, βρήκε χώρο για το σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Κισσαμικού
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλαβούκου από τη γωνία της περιοχής, η μπάλα λίγο έξω.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λίτσο του Πανελευσινιακού με δεύτερη κίτρινη που έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι.
76ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Θοδωρής Λίτσος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Σαπαλίδης αντί Σκραπαρά
74Βγήκε Βαγγέλης Σκραπάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σταμάτης Σαπαλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73Βγήκε Χρήστος Παληγεώργος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κωνσταντινίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Κωνσταντινίδης αντί Παληγεώργου
71Βγήκε Λιονέλ Πότσι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Μάνιας αντί Πότσι
68ΔΟΚΑΡΙΝίκος Γιαννιτσάνης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗ η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Πλαβούκος
65Βγήκε Γκιγέρμε Βαϊσχάιμερ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Τσολακίδης αντί Βαϊσχάιμερ
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λίτσου από τα όρια της μεγάλης περιοχής, πάλι δύσκολα έδιωξε ο Λαζαρίδης σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Λίτσος
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χειρότερος ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού να μην μπορούν να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν φάσεις.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό σουτ του Λίτσου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ποκόνγκ έφυγε στην επίθεση μόνος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει σωστά το σουτ αφού τον έκλεισε ο Παληγεώργος το οπτικό πεδίο και η μπάλα έφυγε άουτ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ - Μετά από γέμισμα του Παληγεώργου τραβήχτηκαν σωστά οι αμυντικοί του Κισσαμικού και η μπάλα πήγε στα δίχτυα με κεφαλιά που δεν φαίνεται καθαρά αν είναι του Γιαννιτσάνη που πήδηξε μαζί με τον Γιαννίτση. Ακόμη και από την επανάληψη της φάσης δεν φαίνεται αν σκοράρει ο ποδοσφαιριστής που είναι οφσάιντ, ή αν επηρεάζει την φάση.
39Βγήκε Ζήσης Ναούμ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Πούρνος (MΕΣΟΣ)
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΟ - Πούρνος αντί Ναούμ
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - εκτέλεση φάουλ στην περιοχή από τον Αυγενικού, κεφαλιά του Γιαννίτση στο δοκάρι και μετά την απόκρουση ο Μάντζης προσπάθησε πάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σωστά οφσάιντ.
35ΔΟΚΑΡΙΜιχάλης Γιαννίτσης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τους παίκτες του Πανελευσινιακού να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και να προσπαθούν να κάνουν επιθέσεις από πλάγια. Από την άλλη ο Κισσαμικός έχει κάνει πιο επικίνδυνες ενέργειες.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλαβούκου μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού έδιωξε δύσκολ σε κόρνερ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάντζη μέσα από την περιοχή χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ από τον διαιτητή, επειδή υπάρχει ένταση στις κερκίδες ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων που τους χωρίζει ένα κάγκελο. Υπάρχουν γύρω στους 100 φίλοι του Κισσαμικού αρκετά γυμνασμένοι
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάντζης πήρε την μπάλα στην περιοχή του Πανελευσινιακού από γέμισμα, η προβολή του όμως πέρασε άουτ.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Πλαβούκου που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού που έδιωξε την τελευταία στιγμή με γροθιές.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Κακαράς, Λίτσος, Ναούμ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Βαϊσχάιμερ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Σερεμέτης (Μεσσηνίας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Αυγενικού, Ποκόνγκ, Μάντζης, Σκραπάρας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξης Σελινιωτάκης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μάντζης

eeep eeep