Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΛΑΜΙΑ | Round 25 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ATHENS KALLITHEA εν ΛΑΜΙΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λεβέντη από αριστερά, ο Μασένα δεν κατάφερε να πιάσε το σουτ, αλλά η μπάλα έφτασε στον Σταύρου που έκανε πολύ άσχημα το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραγιάννης βγήκε στην πλάτη της άμυνας μόνος με τον Μιχαλή που έσωσε την εστία της Καλλιθέας. Ο Νεόφυτος έκανε δεύτερο σουτ που πέρασε έξω από τη εστία.
84Βγήκε Γιάννης Καραλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Σιλιγαρδάκης αντί Καραλή
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τζάκσον από αριστερά, ο Μασένα έπιασε την κεφαλιά στην μεγάλη περιοχή, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο Πίτκας.
81Βγήκε Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Νεόφυτος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Νεόφυτος αντί Πίντο
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Μιχελής
76Βγήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πέτρος Λεβέντης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μπούζας αντί Μπέλη
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μασένα, η μπάλα βρήκε και στο τείχος με αποτέλεσμα να φύγει ελάχιστα έξω από την εστία της Λαμίας σε κόρνερ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Καραγιάννης αντί Μίλιεβιτς
65Βγήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασένα πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Μπέλη, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Πίτκα που έπεσε στα πόδια του και έδιωξε την μπάλα.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τζάκσον αντί Φράγκου
56Βγήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τζάκσον Φερέιρα (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης έκανε γύρισμα πάλι από δεξιά, ο Πίντο δεν έκανε αυτή τη φορά την προβολή.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταύρου έξω από την περιοχή, ο Πίτκας έδιωξε με γροθιές.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σταύρου αντί Τεγούση
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Κώστας Τεγούσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Σταύρου (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
43ΓΚΟΛΚώστας Μπουλούλης
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, η οποία ξεκίνησε από μια διεκδίκηση των Μασένα - Τζόικιτς και το φάουλ του ποδοσφαιριστή της Λαμίας στον Βραζιλιάνο. Η κατάσταση ηρέμησε και οι πρωταγωνιστές πήραν από μια κίτρινη.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Λαμίας.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Σιατραβάνη από δεξιά, παράλληλη σέντρα με τον Πίντο να κάνει την προβολή και τον Μιχελή να σώζει την εστία του με πολύ καλή επέμβαση.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραλής μπήκε από δεξιά, έκανε το σουτ που κόντραρε στα πόδια του Τσώνη και κατέληξε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την Λαμία.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από την εστία.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης δοκίμασε ένα τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φράγκου έξω από την περιοχή, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Πίτκας.
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τρύφωνας Τσώνης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις τα πρώτα αυτά λεπτά στο γήπεδο της Καλλιθέας, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με γεμίσματα και προσπάθειες από τα πλάγια να δημιουργήσουν κινδύνους... χωρίς να τα καταφέρνουν.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Καλλιθέας, αλλά ο Μιχελής πρόλαβε τον Καραλή και έδιωξε πλάγια με κεφαλιά αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του.
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κυριακόπουλος
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μίλιεβιτς από αριστερά, κεφαλιά του Καραλή στην περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Καλλιθέας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Φράγκος, Μασένα, Σμυρλής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Τζόκιτς, Μπουλούλης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Καραλής, Πίντο.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Γιαλούσης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπουλούλης

eeep eeep