Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ATHENS KALLITHEA | Round 14 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ATHENS KALLITHEA
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταύρου έξω από την περιοχή του Κισσαμικού, ο Λαζαρίδης έσωσε για ακόμη μια φορά την εστία του.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φράγκου μέσα από την περιοχή του Κισσαμικού, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σου του Αρναρέλλη που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
85Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τσίπρας αντί Σμυρλή
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φράγκος έκανε το διαγώνιο σουτ μετά από γέμισμα του Πίκολο, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βλάχος αντί Ποσίνκοβιτς
79Βγήκε Βίλιμ Ποσίνκοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Βλάχος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σμυρλή έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Κισσαμικού.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι διαδοχικές αλλαγές και τα λάθη που έγιναν από τις δύο πλευρές έχουν κάνει πολύ χαμηλό τον ρυθμό και δεν υπάρχουν φάσεις στην αναμέτρηση.
74Βγήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Μάνιας αντί Λώττα
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κατσικογιάννης αντί Τζάκσον
70Βγήκε Τζάκσον Φερέιρα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
67Βγήκε Ηλίας Βαττής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Τσουβαλτσίδης αντί Βαττή
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθάκη, ο Κατσούλης έδιωξε σε κόρνερ.
64Βγήκε Βασίλης Μπούζας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Σταύρου (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σταύρου αντί Μπούζα
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταύρος Σταθάκης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή του Κισσαμικού, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά την επέμβαση του Λαζαρίδη.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος έξοδος του Λαζαρίδη, αλλά η μπάλα κόντραρε και τελικά δεν βρέθηκε ο Μπούζας μόνος με την εστία.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Γκίνη μέσα από την περιοχή του Κισσαμικού, μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Μπούζα από αριστερά, άνοιξε στον Φράγκο, εκείνος έκανε την σέντρα και ο Μπούζας που πήρε την μπάλα από τις κόντρες έκανε το σουτ που έφυγε έξω από την εστία του Κισσαμικού.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λείπουν οι τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες, με τις επιθέσεις του να φτάνουν μέχρι τα όρια της περιοχής χωρίς να υπάρχει καλή τελική πάσα.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζάκσον εκτέλεσε με σέντρα σουτ φάουλ από τα πλάγια στην περιοχή του Κισσαμικού, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε αρχικά την μπάλα από το παραθυράκι του και στη συνέχεια του έγινε επιθετικό φάουλ από τον Πίκολο.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία κάθετη του Λώττα, ο Ποσίνκοβιτς έβγαινε μόνος, αλλά πρόλαβε και έκοψε την μπάλα ο Μουκτάρης.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της Καλλιθέας από τον Λώττα, αλλά ο Κατσούλης μπλόκαρε την μπάλα που πέρασε μπροστά από πολλούς ποδοσφαιριστές.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά τα πρώτα λεπτά που είχε την υπεροχή ο Κισσαμικός, η Καλλιθέα πλέον έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο και ψάχνει να βρει τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Αρναρέλλης
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάντζης δοκίμασε το ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Καλλιθέας.
14ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Μάντζης
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κισσαμικός πιέζει σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά η αμυντική λειτουργία της Καλλιθέας είναι σωστή μέχρι τώρα και δεν έχει αφήσει περιθώρια για τελική προσπάθεια.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Τζάκσον, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Κισσαμικού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Μάντζης, Λώττας, Ν' Γκουέμ, Πότσι, Ποσίνκοβιτς, Βαττής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο Μπούζας, Αρναρέλλης, Σμυρλής, Γκίνη, Τεγούσης, Φερέιρα, Φράγκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο αρχικό σχήμα του Κισσαμικού βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Ν' Γκουέμ.

eeep eeep