Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
85Βγήκε Γιάννης Μποτωνάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κασνέτση (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Κασνέτση αντί Μποτωνάκη
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανσερραϊκός έχει πλέον την κατοχή και την πίεση στην εστία του Πανελευσινιακού.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κορνελάτου από τα όρια της μεγάλης περιοχής του Πανσερραϊκού, μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Δημόπουλος αντί Πλαβούκου
66Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
64Βγήκε Δημήτρης Πόποβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Παπαστεργίου (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Παπαστεργίου αντί Πόποβιτς
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα του Μπεριάν από δεξιά, ο Πόποβιτς έκανε το πλασέ, αλλά ο Μανιάτης απέκρουσε σε κόρνερ.
56Βγήκε Στέργιος Τσιμίκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χούλιο Γκονζάλο Ραμίρεζ (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ραμίρεζ αντί Τσιμίκα
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μποτωνάκης με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανελευσινιακό.
51ΓΚΟΛΓιάννης Μποτωνάκης
51ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Μποτωνάκης
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλαβούκος πέρασε δύο παίκτες του Πανσερραϊκού μπήκε στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια από αριστερά του Τσίγκρου και γύρισμα στην περιοχή, όπου ο Πλαβούκος προσπάθησε να κάνει την προβολή, αλλά τον πρόλαβε ο Ανδρούτσος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΕΡΡΑΪΚΟ - Μπαλού αντί Κουκόλη
46Βγήκε Χρήστος Κουκόλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Φάμπιο Μπαλού (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιο χαμηλός ρυθμός στην αναμέτρηση, με τον Πανελευσιανιακό να είναι αυτός που πιέζει περισσότερο.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλαβούκος δοκίμασε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κορνελάτου από 25 μέτρα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕτά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα, ο Σιάκκας έκανε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Φουρτάδο και έφυγε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
29Βγήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Κορνελάτος (MΕΣΟΣ)
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Κορνελάτος αντί Τσολακίδη
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι γίνεται περισσότερο στη μεσαία γραμμή μέχρι και τα όρια των δύο περιοχών, χωρίς να μπορούν οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις στην μεγάλη περιοχή.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσολακίδης μπήκε στην περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά το σουτ που έκανε δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από προσπάθεια του Πλαβούκου, η μπάλα έφτασε στον Ανδρίκο, αλλά ο Ανδρούτσος βγήκε και του έκοψε το σουτ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πόποβιτς έξω από την περιοχή της Ελευσίνας, πέρασε άουτ η μπάλα
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κρίστι Κιόσε
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Κορνελάτος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Θ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ): Ανδρούτσος, Κουκόλης, Σιάκκας, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Βοσκόπουλος, Κιόσε, Πόποβιτς, Μπεριάν, Ατματσίδης, Φουρτάδο
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου) Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσολακίδης, Γκεμίσης, Μποτωνάκης, Λίτσος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Μπλάνκο, Πλαβούκος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Πλαβούκος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Τσίγκρος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Κακαράς

eeep eeep