Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κολόκα μέσα από την περιοχή του Κισσαμικού, ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις τα τελευταία λεπτά, αφού υπάρχουν αρκετές αλλαγές και δεν μπορεί να υπάρξει ρυθμός.
84Βγήκε Ηλίας Βαττής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Τσικουδάκης (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Τσικουδάκης αντί Βαττή
80Βγήκε Γιάννης Μπουρλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Κολόκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80Βγήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γρηγόρης Ευθυμιάδης (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Ευθυμιάδης αντί Μάνιας
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Κολόκας αντί Μπουρλάκη
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιονέλ Πότσι
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σακελλαρίου έκανε σέντρα, ο Μάνιας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πίτκας μπλόκαρε την μπάλα.
70Βγήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Βλάχος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βλάχος αντί Λώττα
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ομάρ, πέρασε δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του Κισσαμικού.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σανδραβέλης
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Λαζαρίδης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λαζαρίδης προσπάθησε να περάσει τον Πέριτς, έκανε λάθος και στη συνέχεια φάουλ πάνω στον ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου και είδε την κίτρινη κάρτα.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πίτκα.
56Βγήκε Ιβάν Πέρεθ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σκαρτσίλας αντί Πέρεθ
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τακουνάκι του Μίλιτς μέσα από την περιοχή, ο Λαζαρίδης έδιωξε τελευταία στιγμή.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αριστείδης Λώττας
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45Βγήκε Γιάννης Γκοτσούλιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Σταμογιάννος (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σταμογιάννος αντί Γκοτσούλια
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αμπούντ Ομάρ
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομάρ έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Κισσαμικού, αλλά ο Μπουρλάκης και ο Πέριτς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λαζαρίδη.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουρλάκης δοκίμασε νέο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Κισσαμικού, η μπάλα πάνω από την εστία.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βαττή έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ, στην πρώτη απειλή για τον Πίτκα.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι γηπεδούχοι διατηρούν την μπάλα στη μεσαία γραμμή και προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις για να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Κισσαμικού.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος πιέζει ψηλά την άμυνα του Κισσαμικού και ψάχνει το δεύτερο γκολ
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μπουρλάκης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο.
08ΓΚΟΛΓιάννης Μπουρλάκης
08ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Μπουρλάκης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 800 φίλοι της ομάδας του Αιγίου παρακολουθούν την αναμέτρηση
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πέρεθ κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Κισσαμικού και οι παίκτες του Παναιγιαλείου ζήτησαν πέναλτι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Ομάρ, Σανδραβέλης, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Πέριτς, Μπουρλάκης, Πέρεθ, Μίλιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Tσερκέζος, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Λώττας, Πότσι, Βαττής, Μάντζης, Μανιάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Παρίσι.

eeep eeep