Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Αυγενικού
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Σπίνουλας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ λεπτά οι καθυστερήσεις
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο Ντος Σάντος στη θέση του Παμλίδη.
86Βγήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τομά Ντος Σάντος (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μίλιτς πήρε την μπάλα στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει χώρο για να κάνει το σουτ.
81Βγήκε Γιάννης Ιωάννου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Ζαχαρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Ζαχαρόπουλος αντί Ιωάννου που έφυγε με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο.
79Βγήκε Έλτον Καλέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άλμπι Άλλα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Άλμπι Άλλα αντί Καλέ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Γκούφας αντί Μπούνα
78Βγήκε Βασίλης Μπούνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπούνα από μακριά, πέρνά πάνω από τα δοκάρια του Εργοτέλη.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης διατηρεί την πρωτοβουλία στην αναμέτρηση, προσπαθεί να φτάσει σε ακόμη ένα γκολ, ενώ ο Παναιγιάλειος βγαίνει μπροστά και αφήνει κενά.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-2 Ο Αυγενικού με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία του Πίτκα. Προηγήθηκε σουτ έξω από την περιοχή του Καμαρά και κόντρα στο πόδι του Ρέντζα που εξελίχθηκε σε πάσα στον Αυγενικού.
67ΓΚΟΛΜιχάλης Αυγενικού
67ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Αυγενικού
64Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεονάρντο Κούτρης (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Κούτρης αντί Μπουρσέλη.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κυριακόπουλος
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Παμλίδης προσπάθησε να γυρίσει στον Μάνο στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί έκοψαν πριν γίνει επικίνδυνος ο επιθετικός του Εργοτέλη.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Σανδραβέλης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μίλιτς με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Μπουρλάκη και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Εργοτέλη.
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Μπουρλάκης
52ΓΚΟΛΓιάννης Μπουρλάκης
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Ιωάννου
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά πάνω από την εστία του Πίτκα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Παπουτσής αντί Σκαρτσίλα
46Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Παπουτσής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μάνος με το στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία προσπάθεια του Καλέ στην περιοχή και ιδανική παράλληλη σέντρα.
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
37ΓΚΟΛΓιώργος Παμλίδης
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 Ο Παμλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρόλαβε τους αμυντικούς μετά από πρώτη κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
37ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Παμλίδης
37ΔΟΚΑΡΙΧρήστος Γρομητσάρης
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καλέ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Αυγενικού έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή που πέρασε λίγο έξω από την ρίζα του οριζόντιου δοκαριού του Παναιγιαλείου.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μίλιτς μέσα από την περιοχή του Εργοτέλη, μπλόκαρε ο Αθανασίου.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Εργοτέλη. Ο Καλέ έδωσε την μπάλα στην περιοχή στον Παμλίδη, αλλά το σουτ που έκανε δεν είχε δύναμη και έδιωξε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια οι αμυντικοί σε κόρνερ.
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αμπούντ Ομάρ
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης πιέζει ψηλά πλέον την άμυνα του Παναιγιαλείου και προσπαθεί να φτάσει στην ισοράριση.
12ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σκαρτσίλας πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, κατάφερε να γυρίσει και να κάνει το σουτ προς την εστία του Εργοτέλη και ο Παναιγιάλειος πήρε προβάδισμα.
12ΓΚΟΛΛεωνίδας Σκαρτσίλας
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση γίνεται κάτω από έντονη βροχή που πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ίσως δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και για την συνέχιση της αναμέτρησης.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Καλέ από πλάγια αριστερά πέρασε έξω από την εστία της ομάδας του Αιγίου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών) Βοηθοί: Ντάλλας, Δεληθοδωρής (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Σκαρτσίλας, Μίλιτς, Μπούνας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Γιαλούσης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Κ. Καμαρά, Καλέ, Μάνος, Μπουρσέλης, Παμλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναγιώτης Λινάρδος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός επιλογών του Πααγιώτη Τζαναβάρα επειδή έχει πυρετό.

eeep eeep