Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 3 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο Ουρτάδο δεν φάνηκε από το ριπλέι αν όντως είναι λίγο πιο μπρροτά από τους αμυντικούς όταν πήρε την μπάλα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επέστρεψε στο γήπεδο ο Κουτσιανικούλης χωρίς να πατά καλά.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης έκανε νόημα στον πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει, αλλά η ΑΕΛ δεν έχει άλλη αλλαγή και πλέον συνεχίζει με δέκα μέχρι να μπει πάλι ο μέσος της ομάδας.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατό το παιχνίδι πλέον, με τον Παναιγιάλειο να αυξάνει συνεχώς την πίεση του, αλλά χωρίς να μπορεί να τελειώσει κάποια φάση.
77Βγήκε Γιάννης Μπουρλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Γκουτσίδης (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ουρτάδο από αριστερά στην περιοχή του Παναιγιαλείου, ο Ομάρ έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ
68Βγήκε Βασίλης Μπούνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
66Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος προσπαθεί να φτάσει στο γκολ, να δημιουργήσει φάσεις, αλλά δεν καταφέρνει να βρει χώρους για την τελική προσπάθεια.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κοντοχρήστος
59Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά στον Ομάρ που μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά το γυρισμα του έδιωξε σε κόρνερ ο Βέρτζος
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Πέριτς λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπανούσης
49Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεξάνταρ Μίλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πίεση και τα γεμίσματα των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αιγίου δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, επειδή δεν είναι τόσο καλά, άλλα και επειδή οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν σωστές αντιδράσεις.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρουκάκη έξω από την περιοχή δεν είχε τις προϋποθέσεις να απειλήσει και η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει, δεν υπάρχουν φάσεις και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ακολουθούν την οδηγία του προπονητή τους μετά το γκολ που ήταν να ηρεμήσουν τον ρυθμό του αγώνα.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για κάποια λεπτά οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων προσπάθησαν να πιέσουν την άμυνα της ΑΕΛ, αλλά η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να βρει απαντήσεις.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Αναστασόπουλος έκανε πολύ καλή σέντρα από την δεξιά πλευρά για τον Λαμπρόπουλο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να προηγηθεί η ομάδα της Λάρισας.
18ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑνδρέας Λαμπρόπουλος
18ΓΚΟΛΑνδρέας Λαμπρόπουλος
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση για τον Παναιγιάλειο, με τον Πέριτς να κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής της ΑΕΛ, αλλά τον Καβουσάκη να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Παναιγιαλείου από τον Κοντοχρήστο, η μπάλα έφυγε κόρνερ για την ΑΕΛ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαρτσίλας δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία της ΑΕΛ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρουκάκη από αρκετά μακριά από την περιοχή της ομάδας του Αιγίου, πέρασε πάνω από την εστία.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος έχει μπει με διάθεση να πιέσει ψηλά την άμυνα της ΑΕΛ και έχει πάρει κάποιες κούρσες από τα πλάγια για να φτάσει στην περιοχή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση θα γίνει κάτω από βροχή και υπάρχει καπνός από όσα πέταξαν οι οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο με το που βγήκαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) Βοηθοί: Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Πέριτς, Ιωάννου, Σκαρτσίλας, Μπούνας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Σπίνουλας

eeep eeep