Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΖΑΚΥΝΘΟΣ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
88Βγήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Καλλέργης (MΕΣΟΣ)
80ΔΟΚΑΡΙΠάολο Φαρινόλα
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Τζιώρας
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-2 Ο Τζιώρας με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε απόκρουση του Πολίτη σε κεφαλιά του πρώτου, σουτ του Φαρινόλα που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι για να φτάσει η μπάλα πάλι στον Τζιώρα.
80ΓΚΟΛΧρήστος Τζιώρας
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καμίλ Κρολ
75ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Κωστούλας
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Κωστούλας - μετά από γέμισμα του Ζαϊρί - με εξαιρετικό σουτ "κρέμασε" τον Ταΐρη και έστειλε τη μπάλα στο "γάμα" της εστίας.
75ΓΚΟΛΛεωνίδας Κωστούλας
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κόστα Βιάνα Βάντερσον
68ΓΚΟΛΚόστα Βιάνα Βάντερσον
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Βάντερσον με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ζακύνθου για να κάνει την ανατροπή στο ματς.
66ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πάολο Φαρινόλα
66ΓΚΟΛΠάολο Φαρινόλα
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Φαρινόλα με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Είχε προηγηθεί εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα της Ζακύνθου σε σουτ του Κρητικού μέσα από την περιοχή.
65Βγήκε Στάθης Καραμαλίκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κωστούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
61Βγήκε Ξενοφών Πάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56Βγήκε Ραφαήλ Πέττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καμίλ Κρολ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56Βγήκε Δημήτρης Στασινόπουλος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Αναστασιάδης (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ του Απόλλωνα με τον Τζιώρα να χρησιμοποιεί και το χέρι του μετά από σέντρα του Γκόλια.
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Τζιώρας
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Στασινόπουλος
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα. Ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και σηκώθηκε στον αέρα, όπου ο Κύργιας προσπάθησε να πιάσει το βολ πλανέ, αλλά πάλι ο Πολίτης έδιωξε σε κόρνερ.
51Βγήκε Χρήστος Αλμπάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Πεχλιβανόπουλος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα. Ο Φααρινόλα πήρε την μπάλα από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Πολίτης πάλι έδιωξε για την Ζάκυνθο. Η μπάλα έφτασε στον Παρπέξ που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά οι παίκτες της Ζακύνθου έδιωξαν στην γραμμή.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα. Σέντρα από δεξιά του Φαρινόλα, αλλά πριν προλάβει ο Τζιώρας ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου έδιωξε με γροθιές. Η μπάλα έφτασε στον Γκόλια που έκανε νέα σέντρα από αριστερά και την αδύναμη κεφαλιά του Φαρινόλα μπλόκαρε ο Πολίτης.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα μετά το γκολ που δέχθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα και την υπεροχή που είχαν... προσπαθούν να πιέσουν, αλλά το άγχος στις προσπάθειές τους είναι μεγάλο.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ζαϊρί με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ταΐρη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
30ΓΚΟΛΖαουάντ Ζαϊρί
30ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Ζαουάντ Ζαϊρί
25ΔΟΚΑΡΙΧρήστος Τζιώρας
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ για τον Απόλλωνα. Σέντρα του Γκόλια, ο Φαρινόλα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Ο Τζιώρας πήρε την μπάλα στη συνέχεια και έκανε δεύτερο σουτ που κατέληξε και εκείνο στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έφυγε άουτ.
24ΔΟΚΑΡΙΠάολο Φαρινόλα
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τζιώρα που δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από λάθος της άμυνας της Ζακύνθου, ο Παρπέξ βρήκε χώρο και έκανε το σουτ που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Πολίτη.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Τζιώρα μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστια. Είχε προηγηθεί γέμισμα του Ψιάνου.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός από τους ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου, με τον Ζαϊρί να αλλάζει παιχνίδι για τον Στασινόπουλο που ήταν μόνος στην δεξιά πλευρά και έκανε την σέντρα για τον Μεντούρ που με σουτ έστειλε την μπάλα έξω από την εστία του Απόλλωνα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Στασινόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ρ. Πέττας, Μεντούρ, Ζαϊρί, Ορφανίδης, Καραμαλίκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων) Βοηθοί: Μαρνέζος (Χανίων), Κουτσουμπού (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίστευτες εμφανίσεις από τον Απόλλωνα με τους αριθμούς να μην φαίνονται ούτε από μικρή απόσταση. Σίγουρα θα υπάρχει δυσκολία ακόμη και από τον διαιτητή...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Παρπέξ, Αλμπάνης, Κονέ, Φαρινόλα, Τζιώρας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Πολίτης

eeep eeep