Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Round 3 | 7oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΡΗΣ εν ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Μπούρμπο μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε εκτός τέρματος.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γιαννίκογλου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για καθυστερήσεις
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Αποστολόπουλο του ΠΑΣ Γιάννινα για φάουλ στον Μιλούνοβιτς στα όρια της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ.
83Βγήκε Στέλιος Μαραγκός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Καπνίδης αντί Μαραγκού για τον ΑΡΗ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Μπούρμπο, ο Μπαργκάν έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
75Βγήκε Μπράνισλαβ Νίκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Πλατέλλας (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Πλατέλλας αντί Νίκιτς για τον ΆΡΗ
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Κόντε, ο τερματοφύλακας του Άρη μπλοκάρει την μπάλα.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μπέριος πέρασε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Άρη και ο Σολτάνι την έστειλε στα δίχτυα.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γιάκος αντί Χαλκιαδάκη για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σολτάνι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Σολτάνι αντί Μανθάτη για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μπαργκάν έκανε την σέντρα και ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά την έστειλε στην γωνία του τέρματος του ΠΑΣ Γιάννινα.
60ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΛούκα Μιλούνοβιτς
60ΓΚΟΛΛούκα Μιλούνοβιτς
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τζημόπουλο για φάουλ πάνω στον Κάσσο που έβγαινε από δεξιά.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρης είναι εκείνος που πιέζει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα για να φτάσει στο γκολ που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
46Βγήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Στεφάνοβιτς αντί Λώττα για τον ΑΡΗ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ναδάλες αντί Βιντάλ για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Σόουζα
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καρανίκα του ΠΑΣ Γιάννινα και κίτρινη στον Σόουζα του Άρη για μεταξύ τους αψιμαχία για ένα μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του Μαραγκού, ο Πέδρο Κόντε πήρε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Άρη, αλλά δεν πρόλαβε να αλλάξει την πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα και βγήκε μαζί της άουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπέριο του ΠΑΣ Γιάννινα για φάουλ πάνω στον Κάσσο.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χαλκιαδάκη από 25 μέτρα, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Άρη.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κάσσος προσπαθεί να πάρει την μπάλα, αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο Γιαννίκογλου.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάσσος έπιασε την κεφαλιά μετά από ωραίο γέμισμα και η μπάλα έφυγε πάλι πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Γιάννινα.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γαρουφαλιά του ΠΑΣ Γιάννινα για φάουλ πάνω στον Παυλίδη.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μιλούνοβιτς μετά από πολύ ωραία σέντρα του Μπαργκάν, η μπάλα πάνω από την εστία και με τον Μιλούνοβιτς να ζητά πέναλτι επειδή τον έσπρωξε ο Αποστολόπουλος.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέδρο Κόντε πήρε την μπάλα στην περιοχή, άργησε να κάνει το κοντρόλ και έδιωξε ο Μαραγκός.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα του Μπούρμου στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κανείς από τους Μπαργκάν και Κάσσου δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) Βοηθοί: Διπλάρης (Καρδίτσας), Σάββας (Σερρών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός, Νίκιτς, Παυλίδης, Λώττας, Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ, Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.

eeep eeep