Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 3 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΟΦΗ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
6 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Όγκμποε έβγαλε στον Χαντί, ο οποίος σούταρε πάνω στον Καραγκιόζη.
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
85ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 6-0 για τον ΟΦΗ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπολάκης πέρασε τη μπάλα στον Μάνο, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του αντίπαλου τερματοφύλακα!
84ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Νίκος Πουρτουλίδης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
84ΔΟΚΑΡΙΝίκος Πουρτουλίδης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι κέρδισε ο ΟΦΗ, ύστερα από σέντρα του Όγκμποε και χέρι του Βλάχου.
75Βγήκε Θωμάς Παπαδόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λορέντσο Μενικάλι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 5-0 για τον ΟΦΗ! Ο Χαντί εκτέλεσε εύστοχα.
75ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΆγγελος Χαντί
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ο Μενικάλι αντί του Παπαδόπουλου.
75ΓΚΟΛΆγγελος Χαντί
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον ΟΦΗ. Ο Όγκμποε ανατράπηκε από τον Βλάχο.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην κορυφή της επίθεσης ο Όγκμποε, στα άκρα Κουτσιανικούλης - Μάνος.
68Βγήκε Αρμίτσε Ορτέγκα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Καρακώστας
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Αποχωρεί ο Ορτέγκα που δίνει στη θέση του στον Ογκμποε. Ολο το γήπεδο χειροκροτεί τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος σκόραρε δυο φορές στο παιχνίδι.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ο Προσκυνητόπουλος αντί του Πολύζου.
60Βγήκε Στέφανος Πολύζος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Προσκυνητόπουλος (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο κατέβασμα και γύρισμα του Μάνου, η μπάλα λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι.
52Βγήκε Άγγελος Οικονόμου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Πουρτουλίδης αντί του Οικονόμου που δέχτηκε νωρίτερα ένα χτύπημα.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Παπαστεριανός
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά την αλλαγή, ο Μπολάκης πήγε δεξί μπακ και ο Κομεσίδης στόπερ.
46Βγήκε Νίκος Ζιαμπάρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Μπολάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μπολάκης αντί του Ζιαμπάρη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το β΄μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σκορ και θέαμα από τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ - Αιγινιακός: ΓΚΟΛ 4-0 για τον ΟΦΗ. Πάλι ο Ορτέγκα με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή. Η ασίστ ανήκει στον Μάνο, που έσκαψε τη μπάλα στον Ισπανό.
44ΓΚΟΛΑρμίτσε Ορτέγκα
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αρμίτσε Ορτέγκα
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 για τον ΟΦΗ, με χορευτική ενέργεια του Ορτέγκα και γυριστό σουτ! Είχε προηγηθεί κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο δεξί δοκάρι μετά απο σέντρα του Μάνου.
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αρμίτσε Ορτέγκα
42ΓΚΟΛΑρμίτσε Ορτέγκα
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άλλαξαν πλευρές Κουτσιανικούλης - Ορτέγκα. Αριστερά πλέον ο Ισπανός.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα, ο διαιτητής Γιαννουλάκης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ορτέγκα, ο Μάνος έκανε την προβολή, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Κουτσιανικούλη στον Χαντί, αυτός έκανε πλασέ, έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγκιόζης.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από μπαλιά του Ποτουρίδη ο Χαντί έκανε το πλασέ, ο Καραγκιόζης έδιωξε σε κόρνερ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Παπαστεριανού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ορτέγκα, η μπάλα έφυγε άουτ.
20ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Άγγελος Χαντί
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος έβγαλε τη σέντρα, ο Χαντί έκανε το σουτ, έδιωξε ο Καραγκιόζης, αλλά ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ πήρε το ριμπάουντ και "εκτέλεσε" τον κίπερ του Αιγινιακού.
20ΓΚΟΛΆγγελος Χαντί
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόνιμα στην επίθεση ο ΟΦΗ, που δείχνει ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαντί δεν πρόλαβε να κάνει το πλασέ. Έχει μπει πολύ δυνατά ο ΟΦΗ.
09Βγήκε Θανάσης Τόλιος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
 Μπήκε Αναστάσιος Καραγκιόζης (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ο Καραγκιόζης στη θέση του Τόλιου.
07ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μανώλης Παπαστεριανός
07ΓΚΟΛΜανώλης Παπαστεριανός
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος βρέθηκε στην πλάτη της περιοχής του Αιγινιακού, έκανε το γύρισμα στον επερχόμενο Παπαστεριανό, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων) Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λεφίδης, Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος, Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Δωματάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νάστος και Κουσκουνάς έμειναν εκτός ενδεκάδας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Χαντί, Μάνος, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

eeep eeep