Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 27 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 22 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριος Τζανουλίνος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λίτσκα, απομακρύνει σε κόρνερ ο Τσάπαλος.
86Βγήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σμίλτος (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Εκτός ο Σταματής, εντός ο Σμίλτος.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για την Δόξα Δράμας, κεφαλιά του Λίτσκα από το ύψος της μικρής περιοχής στα χέρια του Τσάπαλου.
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σιώπης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Καπνίδη μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ.
73Βγήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Τζανουλίνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Ο Τζανουλίνος αντί του Κόκκορη.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ο Λίτσκας στην θέση του Γκότοβου.
71Βγήκε Βαγγέλης Γκότοβος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Λίτσκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γραμματίκας
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Σταματής
65ΓΚΟΛΑνδρέας Σταματής
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Φάση διαρκείας στην εστία της Δόξας Δράμας, σέντρα σουτ του Ζαφειράκη, η μπάλα φτάνει στον Σταματή, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν έχει πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα. Σε θέση οδηγού ο Παναιγιάλειος σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης.
62Βγήκε Γκαρθία Κανάλς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Ζαφειράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Ο Ζαφειράκης αντί του Κάναλς.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για τον Παναγιάλειο. Γύρισμα του Μηλιώτη μέσα στην περιοχή, ο Κάναλς από πλεονεκτική θέση βρίσκει… αέρα.
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Καπνίδης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματή στην κίνηση, καταλήγει όμως αρκετά μακριά από την εστία του Μένκα.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
46Βγήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Γιώργος Γεωργιάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Οι Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά στην θέση των Γεωργιάδη και Νατσιόπουλου αντίστοιχα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί η Δόξα Δράμας. Σουτ του Νατσιόπουλου φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Τσάπαλου.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα Δράμας. Σέντρα μέσα στην περιοχή του Παναιγιάλειου, προ του Καπνίδη ο Ρέλλας διώχνει με την μπάλα ωστόσο να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία του Τσάπαλου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Σκαρτσίλα στον Σταματή, ο Μένκα βγαίνει από την εστία του και απομακρύνει την μπάλα σωτήρια προ του επιθετικού των γηπεδούχων.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκούμας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν...πνιγεί από το άγχος.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Βαλλιάνος
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Γαβριηλίδης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Κόκκορη στον Σταματή, ο επιθετικός του Παναιγιάλειου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ωστόσο καθυστέρησε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα ο Βαλλιάνος με προβολή να διώξει σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, λόγω ενός θέματος στα δίχτυα της μιας εστίας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι: Βούρας, Σπυρόπουλος, Στεφάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Βιτλής, Μπαϊκαρά και Λίτσκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Μένκα, Όστοϊτς, Γκότοβος, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Τζόκιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών) Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κύριος (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ρέλλας, Γκούμας, Κόκκορης, Σκαρτσίλας, Κάναλς, Σταματής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός πλάνων για την Δόξα Δράμας βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ματσούκας, Ριζογιάννης, οι τραυματίες Κουσκουνάς, Κάσες, ενώ δεν ταξίδεψαν στο Αίγιο και οι Σταματόπουλος, Ντατίδης, Παπαζούδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναπληρωματικοί για τον Παναιγιάλειο οι: Αθανασίου, Χαρίτος, Ζαφειράκης, Τζανουλίνος, Σμίλτος, Καναβέτας και Αγιούποφ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναιγιάλειος, με την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην μάχη της παραμονής...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λιγοστός ο κόσμος. Στις εξέδρες του γηπέδου δεν βρίσκονται περισσότερα από 200 άτομα. Μεταξύ των οποίων και περίπου 20 οπαδοί της Δόξας...

eeep eeep