Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 17 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΡΗΣ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λούκα Μιλούνοβιτς
92ΓΚΟΛΛούκα Μιλούνοβιτς
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0: Ο Μιλούνοβιτς φεύγει στην πλάτης της άμυνα της Αναγέννησης και με εξαιρετικό τελείωμα βάζει το "κερασάκι στην τούρτα" της επικράτησης του Άρη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα διακοπή στο ματς, με τον Κωνσταντινόπουλο της Αναγέννησης στον αγωνιστικό χώρο λόγω ενοχλήσεων.
83Βγήκε Μπραχίμα Κονέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Παπαευθυμίου (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ο Παπαευθυμίου στην θέση του Κονέ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντούνη εκτός περιοχής, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά, κεφαλιά του Μιλούνοβιτς στο πρώτο δοκάρι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γκέκα.
71Βγήκε Γιάννης Πασάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μαραγκός (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μαραγκός αντί του Πασά.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ο Βατουσιάδης στην θέση του Σουντουρά.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Μιλούνοβιτς αντί του Πλατέλλα.
68Βγήκε Ουσμάν Σουντουρά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Βατουσιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68Βγήκε Βαγγέλης Πλατέλλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63ΓΚΟΛΒαγγέλης Πλατέλλας
63ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΒαγγέλης Πλατέλλας
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0: Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ευστοχεί στο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Γκέκα.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Άρη σε ανατροπή του Πασά από τον Καραγιάννη.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Στην θέση του Μπαστακού, περνάει ο Ντούνης.
61Βγήκε Μιχάλης Μπαστακός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
57Βγήκε Δούκας Λεφίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ο Πλαβούκος αντί του Λεφίδη.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλατέλλα, λίγο έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Γκέκα.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούγκο Σόουζα
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Κόρνερ του Πλατέλλα, πρώτη κεφαλιά του Πασά, στο δεύτερο δοκάρι με προβολή ο Σόουζα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
47ΓΚΟΛΟύγκο Σόουζα
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα σέντρα από δεξιά, αυτή την φορά του Τζανακάκη, ο Χαντί αφύλακτος μέσα στην περιοχή, δεν μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει πολύ άουτ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη. Σέντρα του Πλατέλλα, κεφαλιά του Μπαστακού από το ύψος της μικρής περιοχής, στην γωνία του μπλοκάρει ο Γκέκας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τον έλεγχο του αγώνα έχει στο ξεκίνημα ο Άρης, έχοντας κερδίσει ήδη τρία κόρνερ. Η Αναγέννηση Καρδίτσας περιμένει τον αντίπαλό της...
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή στο ματς, με τον Κονέ να είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά "μονομαχία" με τον Σόουζα. Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει χτυπήσει στο πρόσωπο.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί εκ νέου ο Άρης. Γέμισμα του Χαντί στο δεύτερο δοκάρι, ο Πασάς προλαβαίνει την έξοδο του Γκέκα αλλά η προβολή του ποδοσφαιριστή του Άρη στέλνει την μπάλα άουτ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Χαντί, μονοκόμματο σουτ του Μουμίν μέσα από την περιοχή καταλήγει άουτ.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Μετά από λάθος απομάκρυνση του Σουντουρά, ο Σόουζα από το ύψος της μικρής περιοχής.. καταφέρνει να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Χαντί, κεφαλιά του Δεληζήση από πλεονεκτική θέση, νέα εκπληκτική επέμβαση του Γκέκα.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λανθασμένη υπόδειξη οφ σάιντ του Χαντί. Στην συνέχεια της φάσης η μπάλα φτάνει στον Πλατέλλα που την στέλνει στα δίχτυα...
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Κόψιμο της μπάλας στην περιοχή από τον Τζανακάκη, κεφαλιά του Μπαστακού αποκρούει αρχικά ο Γκέκας και στην επαναφορά ο Χαντί με προβολή στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στρώσιμο του Μπαστακού στον Βαλεριάνο, το σουτ του ακραίου αμυντικού του Άρη από πλεονεκτική θέση καταλήγει ψηλά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Πασάς, Χαντί, Μπαστακός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου) Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Κουβαλάκης (Δράμας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντούρα, Σταματάκης, Χαντζάρας, Λεφίδης, Κονέ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Γιώργος Βαζάκας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπιτέλη, Θεοδωράκη αλλά και τον Τζέκο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός πλάνων του τεχνικού του Άρη, Δημήτρη Σπανού οι τραυματίες Μπούρμπος, Κάσσος, αλλά και ο τιμωρημένος Διαμαντόπουλος.

eeep eeep