Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανέβηκε και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου, ο Λόπεθ, στην τελευταία φάση για τους γηπεδούχους. Απομάκρυναν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Παϊτέρης
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
85Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ανδρέου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στη θέση του Μαυριά, ο Ανδρέου Γιάννης.
82Βγήκε Γιάννης Καλαϊτζίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Βλαχομήτρος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: Μέσα ο Βλαχομήτρος, έξω ο Καλαϊτζίδης.
81Βγήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Δημολιός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αντί του Κανούλα, ο Δημολιός.
80Βγήκε Μίλτος Λιόνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: Στη θέση του Λιόνη, ο Κυβελίδης.
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κωνσταντίνος Σκούπρα
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1-0: Ο Μαυρίας έκανε την σέντρα από αριστερά, στο στο δεύτερο δοκάρι ο Κανούλας με προβολή έκανε το 1-0.
77ΓΚΟΛΘανάσης Κανούλας
77ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θανάσης Κανούλας
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά τα λάθη και από τις δύο ομάδες, έχει πέσει ο ρυθμός.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχώς διαμαρτύρεται στον 4ο ο Καλαϊτζίδης για τις αποφάσεις του διαιτητή.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καλογέρης
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λιόνης έπιασε το γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, ελάχιστα άουτ η μπάλα.
58Βγήκε Νίκος Συράκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πλάτων Καρακατσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέσα ο Καρακατσάνης, έξω ο Συράκος.
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αγρόδημος
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατά έχουν μπει οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους και πάλι με Τσιλούλη. Φάση διαρκείας στα καρέ του Απόλλωνα Πόντου, ο Τσιλούλης δοκίμασε νέο σουτ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα βρήκε σε χέρι…
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από κάθετη πάσα, ο Τσιλούλης έπιασε το σουτ με τη μία μέσα στη περιοχή, έδιωξε ο Λόπεθ σε κόρνερ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαυριάς έκανε τη σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαζαχαρίας πήρε τη πρώτη κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια ο Τσιλούλης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπρίτο «γέμισε» προς την περιοχή του Απόλλωνα, ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε άουτ την μπάλα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό παιχνίδι στο στάδιο Αλκαζάρ.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Χατζή έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Λόπεθ.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σιρίλ Καλί
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λιόνη έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αν και ξεκίνησε με καλό ρυθμό το ματς, στη πορεία έχει πέσει, με τον Απόλλωνα Πόντου να προσπαθεί να ελέγξει τη κατοχή.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσιλούλη για θέατρο.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Τσιλούλης
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαζαχαρίας ανέβηκε από την άμυνα, βρήκε το χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεθ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπρίτο σύγκλινε από τα δεξιά προς τον άξονα, δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Παϊτέρη.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Σκούπρας εκτέλεσε από αριστερά, η άμυνα απομάκρυνε, ο Συράκος δοκίμασε ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή, ο Λόπεθ μπλόκαρε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συννεφιασμένος ο καιρός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης, Καλογέρης, Χασομέρης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος: Καλογεράκης, Ηλιάδης, Κυβελίδης, Γκουγκούδης, Βλαχομήτρος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Φραγκούλης (Πρέβεζας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος: Φιρινίδης, Ανδρέου Ιωάν., Ιβανίδης, Καρακατσάνης, Χαραλαμπόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Δημολιός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Κανούλας, Συράκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με... 16άδα ταξίδεψε στη Λάρισα ο Απόλλων Πόντου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λιγοστός ο κόσμος στο Αλκαζάρ.

eeep eeep