Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ | Round 14 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΒΕΡΟΙΑ εν ΑΡΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μπαστιάνος
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Πασάς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
89ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Γιώργος Γιαγκιόζης
89ΓΚΟΛΓιάννης Πασάς
89ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Πασάς
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι, ο Γιαγκιόζης έδιωξε την μπάλα, αλλά ο Πασάς που ακολούθησε την εκτέλεση πήρε την μπάλα και την έστειλε με σουτ στην εστία της Βέροιας.
88ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Ο Κάσσος γύρισε την μπάλα και ο Δαμιανάκης είχε απλωμένο το χέρι και έτσι έδειξε την άσπρη βούλα ο διαιτητής.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ για τον Δαμιανάκη της Βέροιας.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντούνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γιαγκιόζης με τα πόδια έδιωξε την μπάλα.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος παίρνει την μπάλα στην περιοχή, αλλά υπό την πίεση του Ζυγκεριδη δεν μπορεί να κάνει καλά το σουτ.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Ζυγκερίδη, η μπάλα περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Άρη.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντούνης έκανε το βολ πλανέ, αλλά πάλι ο τερματοφύλακας της Βέροιας έδιωξε πάλι.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Αναγνωστόπουλος αντί Μπούρμπου για τον ΑΡΗ στην αναγκαστική αλλαγή για να μπει τερματοφύλακας για τους Κίτρινους
75Βγήκε Χρήστος Μπούρμπος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
73ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΓιώργος Καντιμοίρης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον τερματοφύλακα του Άρη και φάουλ εκτός περιοχής για την Βέροια.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα στην αντεπίθεση για την Βέροια, ο Μπαστιώνος έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακα του Άρη, Καντιμοίρης, έδιωξε με το σώμα στην αρχή και μετά χτύπησε στο χέρι του.
69Βγήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Πασάς αντί Παυλίδη για τον Άρη.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Μπούρμπο, ο Διαμαντόπουλος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια της Βέροιας.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ζυγκεριδης αντί Μέξη για την ΒΕΡΟΙΑ
63Βγήκε Γιώργος Μέξης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιωακείμ Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Κενάν Μπαργκάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ντούνης αντί Μπαργκάν για τον ΑΡΗ
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ για τον Άρη, η άμυνα της Βέροιας έδιωξε και ο Μπούρμπος έκανε το σουτ από 25 μέτρα που έφυγε λίγο έξω από την εστία.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Παυλίδη στον Διαμαντόπουλο, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κάσσου, ο Διαμαντόπουλος δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά μόνος με τον τερματοφύλακα της Βέροιας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Παυλίδης δοκίμασε το σουτ από 25 μέτρα, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας πάλι ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ιντζόγλου
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάσσος προσπάθησε μέσα από την μεγάλη περιοχή να νικήσει τον Γιαγκιόζη, αλλά έσωσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπούρμπος δοκίμασε ακόμη ένα σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Γιαγκιόζης.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κοζάκης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρούνεϊ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Άρη.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζανακάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή της Βέροιας, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Τζανακάκης
16ΔΟΚΑΡΙΧαράλαμπος Παυλίδης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ με τον Παυλίδη για τον Άρη. Ο Μπούρμπος βρήκε στην περιοχή τον Παυλίδη και εκείνος με σουτ την έστειλε στην ρίζα του δοκαριού.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου σε αυτά τα πρώτα λεπτά, χωρίς επισκέψεις κοντά στις δύο εστίες.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Τόλης Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Γιαμόα, Λίταινας, Δόρης, Μπαστιάνος, Μέξης, Βανκεβάι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Μπαργκάν, Παυλίδης, Κάσσος, Διαμαντόπουλος.

eeep eeep