Αναφορά Αγώνα: ΣΠΑΡΤΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΣΠΑΡΤΗ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Φουρτζίου
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ζουλιώτης
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ίμπαν Ράντι
80Βγήκε Παντελής Αντωνιάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Απόστολος Φουρτζίου (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Φουρτζίου αντί Αντωνιάδη
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Λιόλιος
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκατσολάρι, ο Γιακουμής έδιωξε σε κόρνερ.
73Βγήκε Αργύρης Μπαρέττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Γραικός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αστέριος Γιακουμής
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Γραικός αντί Μπαρέττα
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αργύρης Μπαρέττας
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαζιτζόγλου προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να απειλήσει την εστία της Σπάρτης, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
66ΓΚΟΛΑντώνης Ράνος
66ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Ράνος
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ράνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ράντι.
64Βγήκε Σταύρος Παναγιώτου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ταουόγκα Τσιμότζι (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Τσιμότζι αντί Παναγιώτου
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπέλη από τα όρια της περιοχής, ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού έδιωξε σε κόρνερ.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς πολλές φάσεις στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να κάνουν λάθη στη μεσαία γραμμή και να μην μπορούν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταύρος Παναγιώτου
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζουλιώτης έκανε την μπαλιά στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ράνος δεν κατάφερε να προλάβει την μπάλα για να τελειώσει την φάση.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Μπέλης αντί Γουόρντεν
44Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διατηρεί την υπεροχή της στο παιχνίδι η ομάδα του Αιγινιακού, αλλά έχει ελάχιστες καλές στιγμές και οι ευκαιρίες είναι με την πλευρά της Σπάρτης.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το σουτ του Σοφιάνη έξω από την μεγάλη περιοχή της Σπάρτης δεν ανησύχησε τον Γιακουμή.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Ράντι, ο Μπαρέττας έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αιγινιακού.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αιγινιακός είναι καλύτερος σε αυτό το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης και διατηρεί με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκατσολάρι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της Σπάρτης, έδιωξε ο Βοσνακίδης με το κεφάλι και έσωσε την εστία των γηπεδούχων.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράντι έφευγε μόνος προς το τέρμα, ο Πολύζος τον σταμάτησε με φάουλ πριν μπει στην περιοχή. Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης ζήτησαν κόκκινη κάρτα και έπειτα στην εκτέλεση του φάουλ χέρι σε επαφή ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού.
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Τοπαλίδης
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τοπαλίδης γύρισε την μπάλα στον Τόλιο, ο Ράντι την προσπάθησε να την διεκδικήσει με τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού και η μπάλα κόντραρε και έφυγε άουτ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζούρκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Γιακουμής έδιωξε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ζήρδας (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας, Ράνος, Γουόρντεν.

eeep eeep