Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΦΗ | Round 3 | 7oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΟΦΗ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Καλαϊτζάκης αντί Βουό
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Βουό πήρε την μπάλα από τον Μιχόγεβιτς στην περιοχή σε αντεπίθεση μετά από κόρνερ και έφτασε στο γκολ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - Σιατραβάνης αντί Ινάσιο και Τουράμ αντί Βίλα
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ Νοικοκυράκης αντί Ντίνα
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Σπίνουλας αντί Σανδραβέλη
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κομεδίδης αντί Ποτουρίδη.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μότα, η μπάλα πέρασε από το τείχος, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Βουό, ο οποίος πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα πριν τον Αθανασόπουλο, αλλά αυτή πέρασε πάνω από το δοκάρι.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Βουό, η μπάλα έξω από την εστία της Κέρκυρας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μότα της Κέρκυρας
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα σε εκτέλεση φάουλ από τον Νίκιτς, ο Βίλα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Αργυρόπουλου του ΟΦΗ
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βουό έφυγε από πλάγια δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Αθανασόπουλος αυτή τη φορά έδιωξε σε κόρνερ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ινάσιο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του ΟΦΗ.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Ντίνας πήρε την μπάλα μετά από επέμβαση του Αθανασόπουλου σε διαγώνιο σουτ και με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στην εστία.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κοιλιάρας με σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία της Κέρκυρας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Θεοδωράκης, Αναστασίου, Ντα Μότα, Βίλα, Νίκιτς, Ινάσιο, Μίσκου, Γεωργακόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας) ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μωϋσιάδης (Ηπείρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας, Σασί, Κουτσιανικούλης, Βουό.

eeep eeep