Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 17 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Μπουτζίκου στην περιοχή του Αιγινιακού, βγήκε ο Τόλιος και μπλόκαρε.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ελευθεριάδη, ο Τόλιος έπεσε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακές επιλογές από τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που δεν μπορούν να βρουν τις επικίνδυνες φάσεις.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Τοπαλίδης
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Ελευθεριάδη, πάλι σε κόρνερ ο Τόλιος
80Βγήκε Ιβάν Πέριτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Ζούρκος (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Ζούρκος αντί Πέριτς
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λούτφι Μπιλάλι
74Βγήκε Γιώργος Σοφιάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λούτφι Μπιλάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Μπιλάλι αντί Σοφιάνη
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετές διακοπές στην αναμέτρηση που δεν αφήνουν την Παναχαϊκή να αποκτήσει ρυθμό και να ψάξει την ανατροπή.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Βασιλείου αντί Πολυχρόνη
69Βγήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Βασιλείου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λιόλιος είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, προσπάθησε να τον "κρεμάσει" από 40 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Αντωνιάδης
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μακρυδημήτρης
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γκίνο
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Ανδρικόπουλος αντί Γκατσολάρι
59Βγήκε Ενέα Γκατσολάρι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βλάσης Ανδρικόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Στεργίδη, ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να κάνει με δύναμη την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Τόλιος.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετές διακοπές για τραυματισμούς σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Στεργίδη στην περιοχή του Αιγινιακού, έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος.
46Βγήκε Γιώργος Φωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μουστακόπουλος αντί Φωτάκη
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλο γύρισμα του Πολυχρόνη, δύο ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής δεν καταφέρνουν να σπρώξουν την μπάλα στην εστία.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σοφιάνης βρέθηκε πάλι σε θέση βολής στην περιοχή της Παναχαϊκής, έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από την εστία.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ελευθεριάδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά η μπάλα κόντραρε και πήγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Αιγινιακού.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σοφιάνης
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σωτηράκος βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή του Αιγινιακού, αλλά τον πρόλαβε ο Τόλιος.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Στεργίδης αντί Μασούρα
29Βγήκε Νίκος Μασούρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
25ΓΚΟΛΓιώργος Σοφιάνης
25ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Σοφιάνης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τοπαλίδης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Σοφιάνης σηκώθηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ελευθεριάδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Αιγινιακού, ο Τόλιος έδιωξε σε κόρνερ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολύζος έφυγε στην κόντρα για τον Αιγινιακό, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, ενώ ο Αιγινιακός θέλει να αιφνιδιάσει στην κόντρα.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για τον Αιγινιακό με τον Γκατσολάρι, οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων φώναξαν πως η μπάλα πέρασε η μπάλα την γραμμή, αφού ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων προσπάθησε να στείλει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μωραϊτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη, ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού μπλόκαρε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Ψαρρής (Ζακύνθου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Γκίνο, Φωτάκης, Μασούρας, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ( Νικολαϊδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος

eeep eeep