Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 21 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γκούρτσας
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Αναστασόπουλος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μαυριάς
84ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μαυριάς πήρε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, πέρασε και τον Ρίστιτς για να μειώσει το σκορ με εύκολο πλασέ.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ο Ναζίμ που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας έκανε ένα κακό σουτ που έφυγε πάνω από την εστία.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα του Καρακατσάνη στην περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Γαρυφαλλόπουλος αντί Χατζή
80Βγήκε Κώστας Χατζής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Τσαναγουίτ αντί Σουλίδη
76Βγήκε Νίκος Σουλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σάινσανιτ Τσαναγουίτ (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Από λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Αγρόδημος πήρε την μπάλα και έκανε το σουτ εκτός περιοχής, το οποίο χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κύλησε παράλληλα με την εστία.
72ΔΟΚΑΡΙΧρήστος Αγρόδημος
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστες σωστές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ρυθμό να είναι πολύ χαμηλός.
68Βγήκε Λάζαρος Ορφανίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντέιβιντ Ναζίμ (MΕΣΟΣ)
67Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πλάτων Καρακατσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Καρακατσάνης αντί Τσιλούλη
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ναζίμ αντί Ορφανίδη
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάζαρος Ορφανίδης
60Βγήκε Τάσος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Δούμτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Δούμτσιος αντί Κρητικού
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Ρίστιτς.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά από τον Κάκκο, ο Παϊτέρης έδιωξε με δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Οκάν Χατζητερζόγλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Χατζητερζόγλου αντί Παπουτσογιαννόπουλου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουλίδης μπήκε στην περιοχή του Πανσερραϊκού, δέχθηκε καθαρό μαρκάρισμα από τον Σιάκκα χαμηλά, αλλά ο αμυντικός των γηπεδούχων τον χτύπησε με αγκωνιά και έπρεπε ο διαιτητής να υποδείξει πέναλτι και να δείξει κόκκινη στον Σιάκκα που είχε ήδη κίτρινη κάρτα.
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Γκούρτσας
38ΓΚΟΛΔημήτρης Γκούρτσας
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ορφανίδης έκανε την παράλληλη σέντρα στην περιοχή και ο Γκούρτας με προβολή έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας.
30ΓΚΟΛΔημήτρης Γκούρτσας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκούρτσας με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Κάκκου από δεξιά έστειλε την μπάλα στο τέρμα του Απόλλωνα Λάρισας.
30ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Γκούρτσας
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Κρητικό έξω από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, ο Παϊτέρης έδιωξε με ωραία επέμβαση σε κόρνερ.
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σιάκκας
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεχνικό σουτ του Κάκκο έξω από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Β. Ανδρέου και έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία, σε κόρνερ για τον Πανσερραϊκό.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπουτσογιαννόπουλος βρήκε χώρο να κάνει σουτ μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ο Παϊτέρης μπλόκαρε.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Πόζογλου, η μπάλα πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα Λάρισας.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Τσιλούλη, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Πανσερραϊκού.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγρόδημος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο άνοιγμα από τον Κάκκο, η μπάλα στον Κρητικό που έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Παϊτέρης έδιωξε με τα πόδια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν.Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Σουλίδης, Τσιλούλης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α.Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κρητικός

eeep eeep