Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ATHENS KALLITHEA | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ATHENS KALLITHEA
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
98COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αποστολόπουλου, η μπάλα πάνω στον Σεζάι
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Κουτογλίδης
90Βγήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Πολυχρόνης αντί Ελευθεριάδη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Καρβουνίδης αντί Καντέ.
90Βγήκε Μπραϊμά Καντέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Καρβουνίδης (MΕΣΟΣ)
89ΔΟΚΑΡΙΑουρέλ Γκέτσι
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! Ο Γκέτσι με σουτ στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βρονταρά!
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Βασιλείου
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γκίνο
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντρίσα Ντιακιτέ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Παναχαϊκή προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα ψηλά, αλλά οι παίκτες της Καλλιθέας πιέζουν και αφήνουν χώρους.
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Αποστολόπουλος
75Βγήκε Παναγιώτης Μωραΐτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Βασιλείου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Βασιλείου αντί Μωραΐτη
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Παπαγγελή έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
73Βγήκε Μάριος Παυλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Μίγγος (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μίγγος αντί Παυλή
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αργυρόπουλος δεν πρόλαβε να πιάσει το σουτ μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αργυρόπουλου μέσα από την περιοχή, έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.
64Βγήκε Σπύρος Φουρλάνος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Αργυρόπουλος αντί Φουρλάνου
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ της Καλλιθέας σε κεφαλιά του Συριόπουλου μετά από υπόδειξη οφσάιντ από τον βοηθό διαιτητή.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Θεοδωράκης έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε γέμισμα στην περιοχή και ο Μωραΐτης από κοντά με σουτ την έστειλε στον ουρανό του τέρματος της Καλλιθέας.
58ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
58ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Μωραΐτης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γλυνός αντί Μάκο που έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο της Πάτρας.
55Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Γλυνός (MΕΣΟΣ)
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σωτηράκος
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάκο φεύγει με ασθενοφόρο από το γήπεδο μετά το δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Σωτηράκο.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Καλλιθέας μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αποστολόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Θεοδωράκης μπλόκαρε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκέτσι από πλάγια μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Λουμπαρδέα και έφυγε κόρνερ για την Καλλιθέα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή της Παναχαϊκής, διώχνουν οι αμυντικοί της Παναχαϊκής.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται το κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη από τις δύο πλευρές και ελάχιστες καλές φάσεις
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντάσιου έξω από την περιοχή, ο Θεοδωράκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και έσωσε την εστία της Καλλιθέας.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Φωτάκης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά φάουλ και λάθη από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να υπάρχει μόλις μια αξιόλογη τελική προσπάθεια.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκίνο μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Φωτάκη με εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά ο Θεοδωράκης μάζεψε την μπάλα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Καλλιθέα έχει στο ξεκίνημα της αναμέτρησης την κατοχή στη μεσαία γραμμή
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Σμυρλής, ο οποίος είχε υψηλό πυρετό και δεν μπόρεσε να είναι στη διάθεση του προπονητή της Καλλιθέας, Γιώργου Κορακάκη
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η έναρξη της αναμέτρησης έχει καθυστερήσει διότι υπάρχει ένα πανό στην πλευρά των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής που πρέπει να κατέβει ώστε να γίνει η σέντρα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Σεζάι, Ντιακιτέ, Καντέ, Μάκο, Παυλής, Χοτζάλι, Γκέτσι, Ζυγκερίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο, Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

eeep eeep