Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 30 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΟΦΗ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
4 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 05 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Μπολάκης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Χαραλαμπόπουλος αντί Σκούπρα
83Βγήκε Κωνσταντίνος Σκούπρα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
82ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Μάνος με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας για τέταρτη φορά.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κοντογιάννης αντί Παπαστεριανού
77Βγήκε Μανώλης Παπαστεριανός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κοντογιάννης (MΕΣΟΣ)
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
70Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Νοικοκυράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Κουτσιανικούλης
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Νοικοκυράκης αντί Κουτσιανικούλη.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό διαγώνιο σουτ του Κοέλιο, έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας.
64ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
64ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠατρίκ Βουό
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Μπολάκης έβγαλε την σέντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας και ο Βουό με ωραία κεφαλιά την έστειλε στην γωνιά του τέρματος του Απόλλωνα Λάρισας.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΓΚΟΛ του ΟΦΗ σε σουτ του Κουτσιανικούλη, αφού ο Μάνος που ήταν οφσάιντ ήταν ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα όταν έγινε το σουτ.
57Βγήκε Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Κανούλας αντί Γαρυφαλλόπουλου και Καμπέρης αντί Μαυριά
57Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Καμπέρης (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κουστιανικούλης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μάνος από την καρδιά της άμυνας την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
50ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
50ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Μάνος
47ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠατρίκ Βουό
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κοέλιο έκανε την σέντρα από δεξιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στην εστία.
47ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
46Βγήκε Θανάσης Ντίνας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζοσέ Κοέλιο (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κοέλιο αντί Ντίνα
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται ο υψηλός ρυθμός στην αναμέτρηση, αλλά χωρίς ιδιαίτερες τελικές προσπάθειες.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Παπαστεριανός
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα από τον Ντίνα από δεξιά, ο Μάνος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στην πορεία της μπάλας.
21ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Κουτσιανικούλης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Κουτσιανικούλης δέχθηκε πολύ ωραία την μπάλα στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα Λάρισας.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ντίνα με γέμισμα στην περιοχή, αλλά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στην εστία.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ποτουρίδη μέσα από την περιοχή, δεν το έπιασε όπως θα ήθελε και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Λάρισας να ανεβαίνει πολύ και να ψάχνει γκολ μέσα στο Ηράκλειο. Αυτό, όμως, αφήνει πολλούς ανοικτούς χώρους για την ομάδα του ΟΦΗ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος κέρδισε την διεκδίκηση πλάγια, μπήκε με την μπάλα στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις και άνοιξε για το σουτ που έκανε ο Κουτσιανικούλης πάνω στα σώματα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίταινας έκανε την ενέργεια μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, αλλά ο Στρέζος έσωσε την εστία του.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Λίταινας, Ιβανίδης, Μαυριάς, Σουλίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Κάλλης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Βουό.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο 16χρονος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης μπαίνει για πρώτη φορά σε 18άδα του ΟΦΗ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ, Παύλος Αδάμος παίρνει τιμητική πλακέτα από τον Απόλλωνα Λάρισας. Από τη θεσσαλική ομάδα, άλλωστε, είχε πάρει μεταγραφή στους Κρητικούς.

eeep eeep