Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΒΕΡΟΙΑ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
92ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Κουσκουνάς εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας της Βέροιας, πήρε την μπάλα μόνος με τον Γιαγκιόζη και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάσες μέσα από την περιοχή της Βέροιας, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιαγκιόζη.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Δόξας, ο Ρούνεϊ βρήκε την μπάλα, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί πριν γίνει επικίνδυνος.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χοσέ Μαρία Κάσες
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σουλιώτης
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Λαζόπουλος
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουσκουνάς
79Βγήκε Φανούρης Γουνδουλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βαλλιάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Βαλλιάνος αντί Γουνδουλάκη
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Βέροια πιέζει στο τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει αξιόλογη τελική προσπάθεια για να φτάσει στην ισοφάριση.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Καψάλης
73Βγήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ντατίδης αντί Νατσιόπουλου
67Βγήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χοσέ Μαρία Κάσες (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κάσες αντί Αρναρέλλη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρκόπουλου μέσα από την περιοχή της Βέροιας, ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Ζυγκερίδης αντί Λίταινα
64Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιωακείμ Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλές πάσες στη μεσαία γραμμή για την Δόξα Δράμας που δεν μπορεί να βρει εύκολα διαδρόμους για να φτάσει σε τελικές προσπάθειες.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γουνδουλάκη εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Βέροιας και έφυγε κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή της Βέροιας και δοκίμασε το σουτ, το οποίο έδιωξε με επέμβαση του ο τερματοφύλακας της Βέροιας και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
37ΓΚΟΛΠαντελής Ριζογιάννης
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ριζογιάννης με πολύ όμορφο σουτ από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στην εστία της Βέροιας.
37ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παντελής Ριζογιάννης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ενέργεια του Ρούνεϊ μέσα στην περιοχή της Δόξας Δράμας χωρίς να βρει χώρο για να κάνει το σουτ.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνκο Όστοϊτς
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν μπορεί να μπει στην περιοχή της Βέροιας η Δόξα Δράμας και έχει ελάχιστες τελικές μέχρι τώρα παρά την μεγάλη πίεση που ασκεί.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Γιαμόα αντί Ουνγιαλίδη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
22Βγήκε Δημήτρης Ουνγιαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άλεξ Γιαμόα (MΕΣΟΣ)
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Νατσιόπουλου από 25 μέτρα, ο Γιαγκιόζης έδιωξε με διπλή προσπάθεια, αφού η μπάλα έκανε γκελ μπροστά του.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για την Δόξα Δράμας, ο Γκότοβος έπιασε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ουσιαστική τελική προσπάθεια σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης, με την Δόξα Δράμας να πιέζει περισσότερο και να αφήνει χώρους στους γηπεδούχους
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος, Αρναρέλλης, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Γκότοβος, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Ουνγιαλίδης, Λίταινας, Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Σουλιώτης.

eeep eeep