Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 2 | 1Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΒΕΡΟΙΑ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017
Ώρα Αγώνα: 18:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94Βγήκε Νίκος Ζούρκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παντελής Αντωνιάδης (MΕΣΟΣ)
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Αντωνιάδης αντί Ζούρκου
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Ζυγκερίδης αντί Λάσκαρη
92Βγήκε Παύλος Λάσκαρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιωακείμ Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θωμάς Παπαδόπουλος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον σκόρερ Παπαδόπουλο.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Ανδρικόπουλος αντί Δωματά
90Βγήκε Γιάννης Δωματάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βλάσης Ανδρικόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θωμάς Παπαδόπουλος
89ΓΚΟΛΘωμάς Παπαδόπουλος
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από κεφαλιά πάσα του Γιαζιτζόγλου και με σουτ έκανε το 2-1 που δίνει την πρόκριση στον Αιγινιακό.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Σουλιώτης αυτή τη φορά πήρε κεφαλιά στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει σκορ πρόκρισης για την Βέροια.
88ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Σουλιώτης
88ΓΚΟΛΔημήτρης Σουλιώτης
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα από αριστερά στην περιοχή του Αιγινιακού, η μπάλα κόρνερ από τον Καραγκιόζη.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ρούνεϊ μέσα από την περιοχή του Αιγινιακού, αλλά ο Καραγκιόζης αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Νύχταρης αντί Λίταινα
84Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
76Βγήκε Διονύσης Τσιούχας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Λαζόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Λαζόπουλος αντί Τσιούχα
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Προσκυνητόπουλος αντί Σοφιάνη
73Βγήκε Γιώργος Σοφιάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Προσκυνητόπουλος (MΕΣΟΣ)
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Βλάχος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Βλάχο του Αιγινιακού.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο γύρισμα στην περιοχή του Λεφίδη, αλλά ο Δαμιανάκης για ακόμη μια φορά πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν δημιουργηθεί φάση.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τσιούχα της Βέροιας για φάουλ από πίσω στον Λεφίδη.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Τσιούχας
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αιγινιακός συνεχίζει να πιέζει, αλλά δεν έχει δημιουργήσει επικίνδυνη φάση στο δεύτερο ημίχρονο.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό παιχνίδι πλέον, με τον Αιγινιακό να έχει βγει μπροστά για την ισοφάριση και την πρόκριση με αποτέλεσμα να αφήνει πολλούς κενούς χώρους.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρούνεϊ δέχθηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής του Αιγινιακού, έκανε καλό κοντρόλ με το στήθος και πιέστηκε από τον Βλάχο, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά το φάουλ που υπήρξε σχεδόν στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για την Βέροια με τον Λίταινα, ο Σουλιώτης βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε την προβολή που βρήκε την πλάτη του τερματοφύλακα του Αιγινιακού και έφυγε πάλι σε κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεφίδης βγήκε από αριστερά, έκανε ωραία σέντρα για τον Σοφιάνη, αλλά πρόλαβε ο Δαμιανάκης και έδιωξε πριν ο επιθετικός του Αιγινιακού σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πολύζου έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα στην περιοχή του Αιγινιακού για τον Ουνγιαλίδη, αλλά βγήκε ο Καραγκιόζης και μπλόκαρε.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Πολύζος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Πολύζο του Αιγινιακού.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Δαμιανάκη της Βέροιας.
24ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ρούνεϊ Βανκεβάι
24ΓΚΟΛΡούνεϊ Βανκεβάι
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ρούνεϊ πήρε την μπάλα στην περιοχή την μπάλα μετά από εξαιρετική πάσα και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αιγινιακού.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Λεφίδη μέσα από την περιοχή της Βέροιας, αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Πολύζο που δοκίμασε το σουτ για τον Αιγινιακό και η μπάλα που πήγαινε προς την εστία, κόντραρε και έφυγε σε νέο κόρνερ.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γιαζιτζόγλου του Αιγινιακού
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ χαμηλός ρυθμός στο ματς, λίγες καλές συνεργασίες με αποτέλεσμα οι επιθέσεις να κόβονται πριν από την περιοχή.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση τα πρώτα αυτά λεπτά της αναμέτρησης, με μάχες κυρίως στη μεσαία γραμμή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Δωματάς, Λεφίδης, Σοφιάνης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νικολαΐδης, Πάτρας (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Αιγινιακός είχε επικρατήσει με 1-0 στην Πιερία.

eeep eeep