Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 28 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλαν Μπόγιοβιτς
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπόγιοβιτς έκτος περιοχής, αλλά ο Ντουαλά μπλόκαρε την μπάλα.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι παίκτες της Κέρκυρας προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά την μπάλα ώστε να μην κινδυνεύσει η εστία τους.
82Βγήκε Νίκο Βαρέλα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ. Στη θέση του Βαρέλα ο Λαμπρόπουλος.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουαλά μπλόκαρε την μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΚΕΡΚΥΡΑ έχει τελειώσει τις αλλαγές της και ο Ντουαλά θα κληθεί να κάτσει κάτω από την εστία των γηπεδούχων για τα τελευταία 15 λεπτά!
78ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΦώτης Κουτζαβασίλης
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά στον Βαρέλα, ο Κουτζαβασίλης βγήκε να τον σταματήσει και δεν τα κατάφερε και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα.
77Βγήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Μπαλντοβαλίεφ αντί Κρητικού
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ζορμπά από δεξιά, ο Μπανούσης έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στον Κόντο.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόλις 2-1 οι τελικές στην εστία σε αυτά τα 70 λεπτά της αναμέτρησης, δείχνουν πως η σκοπιμότητα είναι αυτή που κερδίζει μέχρι τώρα στην αναμέτρηση.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά την είσοδο του Ντουαλά, η Κέρκυρα προσπαθεί με γεμίσματα στην περιοχή, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ.
67Βγήκε Βασίλης Ρέντζας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μπανούσης (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μπανούσης αντί Ρέντζα
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνισλαβ Νίκιτς
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Ντουαλά αντί Παμλίδη
60Βγήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βιέρα Ελονγκ Ντουαλά (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά φάουλ, τραυματισμοί και λάθη στη μεσαία γραμμή που δεν έχουν δώσει χώρο στο να γίνει παιχνίδι.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ρέντζα, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Κέρκυρας.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Σεμπάστιαν Ναγιάρ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Ουρτάδο αντί Ναγιάρ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο φάουλ του Χιντζίδη από δεξιά, ο Σουάνης προσπάθησε να κάνει τη κεφαλιά, αλλά δεν την βρήκε και μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σουάνης
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόντρα επίθεση της Κέρκυρας, ο Κόντος έφυγε γρήγορα στην από πλάγια αριστερά και έκανε το διαγώνιο σουτ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Ξενοδόχοφ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από 30 μέτρα με σέντρα σουτ που μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόγιοβιτς έκλεψε την μπάλα πλάγια, ο Κουτσιανουκής ήταν στην περιοχή και του έδωσε την μπάλα, αλλά δεν έκανε καλό σουτ. Ο βοηθός διαιτητή είχε σταματήσει την φάση για οφσάιντ, αλλά χωρίς να υπάρχει παράβαση.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόντου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Σουάνης αντί Αρναρέλλη
30Βγήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αρναρέλλης έχει πρόβλημα μετά από μονομαχία με τον Βέρτζο και ο Σουάνης κάνει ζέσταμα για να τον αντικαταστήσει.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατά τα μαρκαρίσματα πλέον στην αναμέτρηση κυρίως κοντά στη μεσαία γραμμή.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα, η μπάλα έφυγε αρκετά πλάγια, αφού πήρε ανάποδα φάλτσα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι κυρίως από τα πλάγια και να φτάνουν στα όρια της αντίπαλης περιοχής, αλλά τα γεμίσματα μέχρι τώρα δεν είναι καλά.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ναγιάρ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια της Κέρκυρας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατές μονομαχίες σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τελική οι δύο ομάδες.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στις εξέδρες των φιλοξενούμενων μπήκαν κοντά στους 200 οπαδούς της ΑΕΛ, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Κούγια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Ρέντζας, Μπόγιοβιτς, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Βενέτης, Κρητικός, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Παμλίδης, Κόντος,Χιντζίδης, Ιωάννου, Νίκιτς

eeep eeep