Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 26 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο σουτ του Γκόμες έξω από την περιοχή, ο Μπαμπανιώτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσποίηση και σουτ του Χιντζίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Μπαμπανιώτη.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κρητικός
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Μακρίδης αντί Ζορμπά
83Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκόμες έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα πέρασε αρκετά μακριά από την εστία.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στράτος Χιντζίδης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή φάση για τον Αχαρναϊκό, με τον Μπέλιτς να κάνει το σουτ και στη συνέχεια ο Καλογερόπουλος δεν κατάφερε από κοντά να την στείλει στα δίχτυα. Ο Κουτζαβασίλης έδιωξε και τις δύο φορές.
71Βγήκε Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Γεωργακόπουλος αντί Μπαλντοβαλίεφ
68Βγήκε Μπράνισλαβ Νίκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
68Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκολα Μπέλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Κρητικός αντί Νίκιτς
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μπέλιτς αντί Παπατόλιου
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάθετη μπαλιά στον Μπαλντοβαλίεφ που μπήκε στην περιοχή, αλλά κλείστηκε και δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε.
60Βγήκε Αντώνης Αναστασίου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Παγώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Παγώνης αντί Αναστασίου
56ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μπαλντοβαλίεφ έφυγε από δεξιά έπειτα από ωραία πάσα του Ανδερόπουλου, τράβηξε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού και έδωσε το... γκολ στον Αρναρέλλη που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα
56ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Αρναρέλλης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς αντέδρασε στην αλλαγή του, έδειξε πως δεν ήθελε να βγει και πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να έχει επαφή με τον προπονητή του Τίμο Καβακά
53Βγήκε Νεμάνια Ομπράντοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Ομπράντοβιτς
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑλέξανδρος Κόντος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κόντος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπαμπανιώτη και στη συνέχεια στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού έπεσε σωστά, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει την μπάλα.
45ΓΚΟΛΑλέξανδρος Κόντος
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κωστόπουλος
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - σε χέρι του Κωστόπουλου στην μεγάλη περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού είπε ότι τον έσπρωξε ο Μπαλντοβαλίεφ
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνισλαβ Νίκιτς
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Αναστασίου
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαλντοβαλίεφ προσπαθεί να μπει στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά ο Αναστασίου τον κόβει με φάουλ λίγο πριν περάσει την γραμμή. Φάουλ σε καλό σημείο για την Κέρκυρα με τον Χιντζίδη να στέλνει την μπάλα στο τείχος στην εκτέλεση.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόντου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Κέρκυρας
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή εκτέλεση φόουλ του Χιντζίδη, ο Μπαμπανιώτης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αρναρέλλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Ταμπάκης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλός ρυθμός, χωρίς ιδιαίτερο θέαμα στην Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να δημιουργήσουν.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός μέχρι τώρα κρατά σχετικά εύκολα μακριά από την περιοχή του τους επιθετικούς της Κέρκυρας, η οποία δεν έχει τρόπο να στείλει την μπάλα στην εστία του Μπαμπανιώτη.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη δεν είχε αρκετή δύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο Μπαμπανιώτης.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Εμέκα μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Θεοδώρου (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Χριστοφιλέας, Εμέκα, Παπατόλιος, Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ.

eeep eeep