Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 24 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΛΑΜΙΑ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έπρεπε να δοθεί επανάληψη στην εκτέλεση (αν και παράβαση δεν υπάρχει), αφού πριν σουτάρει ο Διαμαντόπουλος είχαν μπει πολλοί παίκτες μέσα στην περιοχή.
91ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
91ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Βαγγέλης Πίτκας
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, θεωρώντας ότι ο Τζόκιτς έχει κάνει χέρι, όμως ο Πίτκας αποκρούει τη μπάλα στην εκτέλεση του Διαμαντόπουλου! Έξαλλος ο Δημήτρης Σπανός ωρύεται στον 4ο διαιτητή για την υπόδειξη!
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Αγροτικού Αστέρα!
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Στη θέση του Καραγιάννη ο Μπουλούλης.
89Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μπουλούλης (MΕΣΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραγιάννης σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Πίντο και ο Βοσνιάδης δύσκολα παραχωρεί κόρνερ.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή του Αγροτικού, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Καπία.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τόσκας αντί Μπαλού
79Βγήκε Φάμπιο Μπαλού (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τόσκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ των ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε χέρι του Γιαλούση στην μεγάλη περιοχή μετά από γυριστό του Συμελίδη.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φάμπιο Μπαλού
72Βγήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Συμελίδης (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Συμελίδης αντί Θεοδωρίδη
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ντάσιου από δεξιά, ο Καθάριος στην προσπάθεια του να διώξει έστρωσε στον Σιατραβάνη, αλλά το σουτ που έκανε ο μέσος της Λαμίας χτύπησε στα σώματα των αμυντικών.
70Βγήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Νατσιόπουλος αντί Μίλιεβιτς
66Βγήκε Δημήτρης Σκλιοπίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Περικλής Βελλίνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Βελλίνης αντί Σκλιοπίδη
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεξάνταρ Νταβίντοφ
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μίλιεβιτς παράλληλα με το τέρμα, αλλά δεν βρέθηκε κανείς ποδοσφαιριστής της Λαμίας στην πορεία της μπάλας που έφυγε από την άλλη πλευρά.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μακρυδημήτρης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ άσχημη εκτέλεση φάουλ από τον Μίλιεβιτς, η μπάλα στα χέρια του Βοσνιάδη.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Κώστας Μπάρμπας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλεξάνταρ Νταβίντοφ (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Νταβίντοφ αντί Μπάρμπα
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ντάσιος
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παύλος Καθάριος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πίντο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα.
40ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
40ΓΚΟΛΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόλις 12 λεπτά καθαρού ποδοσφαίρου μέχρι τώρα, σε μια αναμέτρηση που έχει πολλές μονομαχίες και ελάχιστες τελικές προσπάθειες.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μίλιεβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά φάουλ και δύσκολοι συνδυασμοί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές κάνουν πιο χαμηλό το ρυθμό.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ευκαιρίες και ιδιαίτερο ρυθμό κυλά το παιχνίδι, με την Λαμία να είναι πιο επιθετική.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπιτάνγκ έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή της Λαμιάς μετά από κόντρες, έκανε αμέσως το σουτ, αλλά ο Πίτκας έδιωξε.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καθάριου έξω από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Πίτκα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στα 30 δευτερόλεπτα ο Σιατραβάνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Βοσνιάδης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών) Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Καπίας, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Καθάριος, Θεοδωρίδης, Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Κυριακόπουλος, Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μπαλού, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Πίντο.

eeep eeep