Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Αποστολίδης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία ουσία στο δεύτερο ημίχρονο για καμία από τις δύο ομάδες, με τον Αχαρναϊκό να μην έχει την ενέργεια που είχε μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε.
89Βγήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουνάς (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Σουνάς αντί Βάντερσον
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κόστα Βιάνα Βάντερσον
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Ματσούκα, η μπάλα έφτασε στον Ταμπάκη από δεξιά, την οποία σταμάτησε με εύκολη έξοδο ο Αποστολίδης.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάση μέχρι τώρα το δεύτερο ημίχρονο, αφού οι παίκτες των γηπεδούχων βρήκαν σαφώς λιγότερα κενά και η ομάδα του Απόλλωνα δεν κατάφερε να βγάλει τις αντεπιθέσεις.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Ταμπάκης
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακός ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να μην αφήνει χώρους και δικαιώματα στον Αχαρναϊκό για να δημιουργήσει φάσεις.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντονι Φατιόν
59Βγήκε Νίκολα Μπέλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζοναθάν Παρπέξ (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ταμπάκης αντί Μπέλιτς
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Παρπέξ αντί Μπουντόπουλου
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα να μην έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποια τελική προσπάθεια.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Ψιάνος
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη για το δεύτερο ημίχρονο
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ματσούκας αντί Μήλιου
46Βγήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...73% - 27% η κατοχή υπέρ των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44Βγήκε Εμανουέλ Κονέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πάολο Φαρινόλα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Φαρινόλα αντί Κονέ.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από την αριστερή πλευρά για τον Παβίσεβιτς, ο Κύργιας δεν μπόρεσε να διώξει την εύκολη μπαλιά, αλλά ο Παβίσεβιτς αιφνιδιάστηκε και έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας με τον Μπουντόπουλο βρέθηκαν σε θέση βολής μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας τους Αχαρναϊκού, αλλά ο Μπουντόπουλος έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από την εστία.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκπληκτική προσπάθεια του Βάντερσον από την αριστερή πλευρά, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πρόλαβε με κόντρα ο Μουστάκης και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ για λίγα λεπτά, αφού οι οπαδοί του Αχαρναίκού από την απέναντι πλευρά των επισήμων πετούν νερό και φώναζαν στους παίκτες του Απόλωνα. Ο διαιτητής είχε κάνει ήδη μια παρατήρηση, έκανε μικρή διακοπή και τόνισε πως αν ξαναγίνει θα διακοπεί το ματς.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από την έντονη πίεση των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού, ο Απόλλων προσπαθεί να ανέβει για να πάρει μέτρα και να μειώσει την πίεση.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Όμο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά από κόντρα στον Δεληζήση.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μουστάκης αντί Παγώνη
20Βγήκε Κώστας Παγώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μουστάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα από τον Πολίμο, ο Δεληζήσης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έδιωξε μακριά την μπάλα.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση στην περιοχή του Απόλλωνα από τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού με γυρίσματα από πλάγια και ένα σουτ του Όμο μέσα από την μεγάλη περιοχή που σταμάτησε στο "κολλημένο" χέρι του Δεληζήση.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές από τους παίκτες του Αχαρναϊκού, αφού σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φατιόν. Λανθασμένη απόφαση του διαιτητή που δεν έδειξε την άσπρη βούλα.
02ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Εμανουέλ Κονέ
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ Ο-1! Ο Κονέ με συρτό σουτ εκτός περιοχής από πάσα του Βάντερσον ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα!
02ΓΚΟΛΕμανουέλ Κονέ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Τζάνης (Τρικάλων), Δ. Τίκας (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Φατιόν, Κονέ, Ρουσάκης, Μπουντόπουλος, Βάντερσον, Τζιώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Εμέκα, Παγώνης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Όμο, Μήλιος, Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς.

eeep eeep