Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΛΑΜΙΑ
1 3

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94Βγήκε Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λεάντρο Πίντο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Λεάντρο αντί Πίντο
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ο Λεάντρο αντί του Πίντο
93ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κυριακόπουλος
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παρότι ήταν πεσμένος ο Γκατσέζα έκανε το σουτ και ο Πίτκας κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Τόσκας
88Βγήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κριστιάν Μίλιεβιτς
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤHN ΛΑΜΙΑ - Τζόκιτς αντί Μίλιεβιτς
82Βγήκε Λάζαρος Φωτιάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γκούφας αντί Φωτιά
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων σε κράτημα μέσα στην περιοχή του Κοτσώνη στον Γκατσέσα, όντως υπήρχε παράβαση.
76ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
76ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Σιατραβάνης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ευθύνη έχει και ο Αθανασόπουλος παρότι η μπάλα χτύπησε μπροστά του.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Γιαλούσης
73Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μπουρλάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Μπουρλάκης αντί Σκαρτσίλα
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Ζουνίνιο έκανε την εκτέλεση φάουλ από δεξιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και χτύπησε στο δοκάρι.
72ΔΟΚΑΡΙΡομπέρτο Ζουνίνιο
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Κρισμάρεβιτς
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φάμπιο Μπαλού
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας έπειτα από ωραία σέντρα του Σκαρτσίλα από την δεξιά πλευρά.
67ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκολα Κρισμάρεβιτς
67ΓΚΟΛΝίκολα Κρισμάρεβιτς
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ζουνίνιο από πλάγια και μακριά από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Πίτκα.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαρτσίλας προσπάθησε να σημειώσει γκολ με εκτέλεση φάουλ από πλάγια, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
59Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τόσκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καραγιάννης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ Τόσκας αντί Καραγιάννη
54Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκολα Γκατσέσα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ' Γκατσέσα αντί Λινάρδου
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της Λαμίας, ο Κολόκας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας της Λαμίας.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σπίνουλα έξω από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πήρε δύναμη και από τον αέρα, αλλά πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πίτκα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Φωτιά μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Πίτκας.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραγιάννης βρέθηκε ανάμεσα στον Αθανασόπουλο και τον Γκοτσούλια, αλλά το σουτ που έκανε πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Γκοτσούλιας προσπάθησε να διώξει την μπάλα έξω από την περιοχή του Παναιγιάλειου, η μπάλα χτύπησε στον Καραγιάννη και βγήκε μόνος ο Πίντο με τον Αθανασόπουλο που δεν τον πρόλαβε στην έξοδο και ο επιθετικός της Λαμίας την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά.
40ΓΚΟΛΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
40ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπουλούλης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σαφώς πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της η ομάδα της Λαμίας με τον Πίντο και τον Παναιγιάλειο να έχει πρόβλημα στο να μπει στην περιοχή.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος προσπαθεί να αντιδράσει και πίεσε χωρίς να βρει χώρο για τελική προσπάθεια.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ των γηπεδούχων για πέναλτι, με τον Πίτκα να πέφτει πάνω στον Σπίνουλα.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάζαρος Φωτιάς
22ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σιατραβάνης με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ωραία σέντρα του Γιαλούση από αριστερά.
22ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μίλιεβιτς που έκανε το σουτ και ο Αθανασόπουλος έδιωξε πάλι σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή του Παναιγιάλειου, ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΦΩΝΑΖΟΥΝ για πέναλτι στον Παναιγιάλειο για ανατροπή του Λινάρδου από τον Κυριακόπουλο.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς κάποια φάση σε αυτά τα πρώτα λεπτά, ο Παναιγιάλειος έχει τον πρώτο λόγο και πιέζει ψηλά την Λαμία που προσπάθησε να βγει στην κόντρα με τον Πίντο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Χουλιάρας (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Δ. Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Πίντο, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Μπαλού, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Μίλιεβιτς, Κυριακόπουλος, Καραγιάννης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Φωτιάς, Ζουνίνιο, Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς