Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
1 4

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιβόρ Βάιτζερ
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ η Παναχαϊκή λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ι. Λαμπρόπουλο.
81ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ιωσήφ Λαμπρόπουλος
76ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓρηγόρης Κυζιρίδης
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4! Κατέρρευσε η Παναχαϊκή μετά το 3ο γκολ. Μετά από σουτ του Γιαννιτσάνη η μπάλα κοντράρει στον Στρέζο και ο Κυζιρίδης με κεφαλιά τη στέλνει στα δίχτυα.
76ΓΚΟΛΓρηγόρης Κυζιρίδης
73ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Γιαννιτσάνης
73ΓΚΟΛΝίκος Γιαννιτσάνης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3! Ο Ασίγκμπα κάνει λάθος εκτίμηση και ο Γιαννιτσάνης με ψηλοκρεμαστό πλασέ «κρεμάει» τον Στρέζο!
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Κυζιρίδης
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μανιάτης μπλοκάρει τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Πέδρο.
62Βγήκε Στάθης Ρόκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φώτης Παπανικολάου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Γιάννης Τσολακίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κοτσόκολος (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Πέδρο, Ρόκας δεν προλαβαίνουν να μπουν στην πορεία της μπάλας σε σέντρα του Χούσα.
54ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Μουκίδης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Παναχαϊκή με κεφαλιά του Μουκίδη έπειτα από κόρνερ του Πέδρο.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για πέναλτι από πλευράς Παναχαϊκής για ανατροπή του Πέδρο. Κόρνερ υποδεικνύει ο διαιτητής.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Ρόκας
51Βγήκε Γκιγέρμε Βαϊσχάιμερ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κωνσταντινίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μουκίδη, η μπάλα στην αγκαλιά του Μανιάτη.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2! Η Παναχαϊκή μπαίνει ξανά στο παιχνίδι με γκολ του Τρίγκα! Ο Πέδρο κάνει γέμισμα στην περιοχή και ο Τρίγκας με σουτ έπειτα από αδράνεια της άμυνας βρίσκει δίχτυα.
42ΓΚΟΛΝίκος Τρίγκας
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Τρίγκας
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Μανιάτη να αποκρούει δύσκολα τη μπάλα σε βολέ του Ρόκα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μανιάτης βγαίνει και μπλοκάρει τη μπάλα σε σέντρα του Ι. Λαμπρόπουλου και προ του Ρόκα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανελευσινιακός ελέγχει το ματς, με την Παναχαϊκή να δείχνει σημάδια κούρασης. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία στο ματς.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιωσήφ Λαμπρόπουλος
20Βγήκε Χρήστος Βουρβαχάκης  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Αρβανίτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
19ΓΚΟΛΝίκος Γιαννιτσάνης
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2! Αποφασιστικό βήμα για τη νίκη κάνει ο Πανελευσινιακός με δεύτερο γκολ στο ματς. Ο Βαϊσχάιμερ σούταρε, με τον Στρέζο να απομακρύνει ασθενώς και ο Γιαννιτσάνης με νέο σουτ βρίσκει δίχτυα.
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Γιαννιτσάνης
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Ο Πανελευσινιακός παίρνει το προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι. Ο Χούσα αδράνησε και ο Βάιτζερ με σουτ νικά τον Στρέζο.
12ΓΚΟΛΙβόρ Βάιτζερ
12ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ιβόρ Βάιτζερ
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη τελική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους με άστοχο σουτ του Βάιτζερ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Πανελευσινιακός κερδίζει το πρώτο κόρνερ, αλλά αυτό περνά ανεκμετάλλευτο.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προηγήθηκε δυνατή βροχή και ο αγωνιστικός χώρος έχει επιβαρυνθεί.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Ρόκας, Τρίγκας, Χαρτσιάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσολακίδης, Παληγεώργος, Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Βαϊσχάιμερ.

eeep eeep