Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 17 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Ανδρούτσος
90ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Άντονι Φατιόν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Φατιόν με δεύτερη κίτρινη επειδή κράτησε αντίπαλο από πίσω σε αντεπίθεση του Πανσερραϊκού.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Τζιωρα στην πλάτη της άμυνας, ο Κονέ έκανε την λόμπα για να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ανδρούτσο που βγήκε και του έκλεισε το σουτ.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή του Πανσερραίκού, εκληκτική επέμβαση από τον Ανδρούτσο.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Ρούτσης
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κρίστι Κιόσε
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντονι Φατιόν
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατή διεκδίκηση ανάμεσα σε Κιόσε και Φατιόν που ήρθαν στα χέρια και αυτό του κόστισε από μια κίτρινη κάρτα.
82Βγήκε Στέργιος Καψάλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κρίστι Κιόσε (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Κιόσε αντί Καψάλη
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Ψιάνος αντί Πιπίνη
80Βγήκε Χρήστος Πιπίνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Ψιάνος (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Τσιμίκας αντί Τριανταφυλλάκου
76Βγήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Τσιμίκας (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων έχει μια υπεροχή, αλλά δεν μπορεί να βρει τους χώρους για να κάνει τελικές προσπάθειες και να φτάσει στο δεύτερο γκολ που θα του δώσει τη νίκη. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός δεν έχει δημιουργικές αντεπιθέσεις και χάνει εύκολα την μπάλα.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Παπαστεργίου
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία διαδοχικά κόρνερ για τον Απόλλωνα που πέρασαν χωρίς κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον, κεφαλιά του Δεληζήση στο πρώτο δοκάρι που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
58ΔΟΚΑΡΙΓιώργος Δεληζήσης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Ανρί Καμαρά αντί Παρπέξ
54Βγήκε Ζοναθάν Παρπέξ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανρί Καμαρά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη τελική για τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παρπέξ να στέλνει την μπάλα έξω από την εστία.
46 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...κατά την έξοδο των ομάδων μετά το ημίχρονο υπήρξε διαμάχη ανάμεσα στον Δεληζήση και τον Ολίσε με αποτέλεσμα να δουν και οι δύο κίτρινη κάρτα
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Χρήστος Προβατίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Παπατζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εγκούτου Ολίσε
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ- Κύργιας αντί Γκότοβου
46ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης
46Βγήκε Βαγγέλης Γκότοβος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Κύργιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Παπατζίκος αντί Προβατίδη
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Φουρτάδο, ο Τριανταφυλλάκος βρέθηκε σε θέση φορ και έκανε το σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
38ΓΚΟΛΖοναθάν Παρπέξ
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ζοναθάν Παρπέξ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 ο Παρπέξ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Κονέ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού ο Ανδρούτσος βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να την διώξει.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Βάντερσον, κεφαλιά του Τζιώρα στην καρδιά της περιοχής του Πανσερραϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βάντερσον από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κονέ προσπάθησε πάλι να απειλήσει με σουτ την εστία του Πανσερραϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Τριανταφυλλάκος
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Καψάλης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Κονέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ανδρούτσου που ήταν σε σωστή θέση.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας βρήκε πλάγια στην περιοχή τον Κονέ, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο έξω από τη ρίζα που κάθετου δοκαριού.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανσερραίκού, με τον Τζιώρα να κάνει άσχημα το σουτ από το ύψος του πέναλτι και την μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα άουτ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης βρίσκεται ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάουλο Κάμπος
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Φουρτάδο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι
03ΓΚΟΛΕμίλιο Φουρτάδο
03ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΕμίλιο Φουρτάδο
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ σε μαρκάρισμα του Γκότοβου πάνω στον Παπαστεργίου
01ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Γκότοβος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Πετρίδης (Χίου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Δεληζήσης, Γκότοβος, Κονέ, Παρπέξ, Φατιόν, Στεργίδης, Βάντερσον, Τζιώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Ολίσε, Προβατίδης, Παπαστεργίου, Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο.

eeep eeep