Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 17 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΤάσος Βενέτης
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Περικλής Βελλίνης
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΕΤΗ σε μια φάση που έγινε φάουλ στον Κρητικό, ο Βελλίνης προσπάθησε να τον σηκώσει για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και ο Βενέτης τον έπιασε από τον λαιμό μπροστά στον διαιτητή και είδε την απευθείας κόκκινη.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Μακρίδης
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Μακρίδης αντί Ζορμπά
82Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός που έχει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το μεγαλύτερο ποσοσστό στην κατοχή της μπάλας, ανέβηκε πιο ψηλά στην περιοχή της Κέρκυρας και έχει αφήσει μεγάλους χώρους.
70Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Αρναρέλλης αντί Κόντου
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Κόντου, ο Γκόμες έκανε την κεφαλιά και πάλι ο Βοσνιάδης μπλόκαρε.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ανδερόπουλου από τα 25 μέτρα, ο Βοσνιάδης έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα που έκανε και ένα γκελ μπροστά του.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Βελλίνης αντί Μακρυδημήτρη
66Βγήκε Διονύσης Μακρυδημήτρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Περικλής Βελλίνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μίλιαν Μρντάκοβιτς
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ωραία προσπάθεια του Αγροτικού στην μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας με τον Νταβίντοφ να κάνει γρήγορο σπάσιμο της μπάλας στον Μρντάκοβιτς και εκείνος με απευθείας σουτ από πλάγια την έστειλε στα δίχτυα.
65ΓΚΟΛΜίλιαν Μρντάκοβιτς
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
57ΓΚΟΛΑλέξανδρος Κόντος
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κόντς με υπέροχο διαγώνιο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα όρια της περιοχής. Προηγήθηκε γύρισμα από τη θέση του κόρνερ από τον Ανδρεόπουλο και πάσα στρώσιμο του Γκόμες στον Κόντο.
57ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Κόντος
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
53Βγήκε Μπράνισλαβ Νίκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Ανδρεόπουλος αντί Νίκιτς
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντιόγκο μέσα από την περιοχή του Αγροτικού, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τράβηγμα του Παμλίδη μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα με τα χέρια του Καπία, πέναλτι ζητούν οι γηπεδούχοι αλλά δεν το δίνει ο διαιτητής.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζορμπάς
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Παναγιώτης Συμελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κλάρενς Μπιτάνγκ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Σρτζα Κνέζεβιτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μπάρμπας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Μπάρμπας αντί Κνέζεβιτς και Μπιτάνγκ αντί Συμελίδη
45ΓΚΟΛΠαναγιώτης Ζορμπάς
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Ζορμπάς
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εξαιρετική μπαλιά του Κόντου στην πλάτη της άμυνας του Αγροτικού, ο Ζορμπάς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΥΝΟΥ
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ανεβάσει την απόδοση του, παίρνει προσπάθειες από την αριστερή πλευρά με τον Καθάριο και έχει τραβήξει πίσω την Κέρκυρα που δεν έχει κάνει τελική προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Καθάριος πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έκανε την προσπάθεια και όταν έφτασε κοντά στη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας δοκίμασε το σουτ που πέρασε αρκετά μέτρα έξω από την εστία.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Καπίας
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα πιέζει αρκετά την άμυνα του Αγροτικού Αστέρα και προσπαθεί να ανοίξει το παιχνίδι από τις πλευρές με αποτέλεσμα όλα τα γεμίσματα να μην έχουν ιδιαίτερο κίνδυνο για την άμυνα του Αγροτικού.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσεμπερίδη από 25 μέτρα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Κέρκυρας.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση της Κέρκυρας με τον Παμπλίδη να δοκιμάζει το σουτ αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και τον Βοσνιάδη να διώχνει σε κόρνερ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουαλά από τα όρια της περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Βοσνιάδη που ήταν στο κέντρο της εστίας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τον Αγροτικό Αστέρα να πιέζει ψηλά για να μην αφήσει την Κέρκυρα να βρει χώρους.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας) Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Κνέζεβιτς, Καπίας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Νταβίντοφ, Συμελίδης, Καθάριος, Μρντάκοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κρητικός, Νίκιτς, Κόντος, Ζορμπάς, Ντουαλά, Παμλίδης.

eeep eeep