Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 14 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φουρτάδο βρέθηκε μόνος με τον Ξενοδόχοφ, αλλά του έκλεισε την γωνία και η μπάλα έφυγε αρκετά έξω.
89Βγήκε Εγκούτου Ολίσε (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Ανδρέου (MΕΣΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ανδρέου αντί Ολίσε
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τιν Πανσερραϊκό, με τον Ξενοδόχοφ να στέλνει αρχικά και τον Μπανούσης στη συνέχεια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε σουτ του Ολίσε.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΕΡΡΑΪΚΟ - Αγγελούδης αντί Ρούτση
83Βγήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Αγγελούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΕΡΡΑΪΚΟ - Πόποβιτς αντί Ατματσίδη
82Βγήκε Παναγιώτης Ατματσίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πόποβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο κρητικός έκανε την κάθετη μπαλιά στην περιοχή, ο Μπόγιοβιτς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
78ΓΚΟΛΜίλαν Μπόγιοβιτς
78ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μίλαν Μπόγιοβιτς
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κρητικού έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, μπλόκαρε ο Μέλκας.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Λαμπρόπουλος αντί Μαρουκάκη
76Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ουρτάδο έκανε εκπηκτική μπαλιά 35 μέτρων στην περιοχή του Πανσερραϊκού και ο Μπόγιοβιτς με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
72ΓΚΟΛΜίλαν Μπόγιοβιτς
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μίλαν Μπόγιοβιτς
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μπόγιοβιτς αντί Αναστασόπουλου
71Βγήκε Νίκος Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασούρας έκανε πολύ καλή προσπάθεια από δεξιά και την σέντρα, αλλά ο Βοσκόπουλος έδιωξε με κεφαλιά την μπάλα από την περιοχή του Πανσερραϊκού.
68Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τάσος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κρητικός αντί Ροβίθη
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ουρτάδο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μέλκα.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρουκάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σιάκκα και ο επιθετικός της ΑΕΛ ζήτησε χέρι και πέναλτι. Είχε δίκιο όπως φάνηκε από την τηλεοπτική επανάληψη της φάσης.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Κουτσιανικούλη, γύρισε στον Μαρουκάκη, αλλά το σουτ που έκανε εκείνος έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Στεργιανός.
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μασούρας
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουρτάδο στην κίνηση εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Πανσερραϊκού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξενοδόχοφ έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε σουτ από τα δύο μέτρα του Ατματσίδη.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ριβίθης βρέθηκε σε θέση βολής μετά από αναταραχή στην περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και μπλόκαρε στη γωνία του ο Μέλκας.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ατματσίδη, ο Ρούτσης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιμίκα έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Κουτσιανικούλη από αριστερά, η σέντρα του δεν ήταν τόσο καλή και μπλόκαρε ο Μέλκας.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασούρας γύρισε στον Ξενοδόχοφ, εκείνος προσπάθησε να διώξει υπό την πίεση του Φουρτάδο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ τελικά και δεν πήρε πορεία προς τα δίχτυα.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ιωαννίδης
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρομερή ενέργεια του Ουρτάδο που πέρασε τέσσερις παίκτες και έκανε την σέντρα, αλλά ο Μαρουκάκης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ είναι αυτή που πιέζει περισσότερο και έχει την κατοχή της μπάλας, με τον Πανσερραϊκό να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μόνο στις κόντρα επιθέσεις.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ατματσίδη από δεξιά, ο Ρούτσης έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή της ΑΕΛ, όμως μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ροβίθης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Μέλκα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξαφνικό μακρινό σουτ του Αναστασόπουλου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα έξω.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σιάκκας
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης πήρε υπέροχη κάθετη μπαλιά, έφυγε μπροστά από τον Σιάκκα, ο οποίος τον ανέτρεψε ενώ έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Ουρτάδο με εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Πανσερραϊκού, ο Μαρουκάκης προσπάθησε να βρει την μπάλα, αλλά μπλόκαρε ο Μέλκας.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ σε τεχνικό σουτ του Κουστιανικούλη που βρήκε χώρο και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο και στη συνέχεια να φύγει άουτ.
04ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Κουτσιανικούλης
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Μπεριάν από την αριστερή πλευρά, η σέντρα σουτ που έκανε κόντραρε στα πόδια του Βέρτζου και έφυγε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Κελάζογλου, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ρ.ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Μαρουκάκης, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ολίσε, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Ρούτσης, Φουρτάδο, Μπεριάν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή τερματοφύλακα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τον τεχνικό του Πανσερραϊκού, με τον Μέλκα να παίρνει τη θέση του Ανδρούτσου που έμεινε στον πάγκο.

eeep eeep