Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σεμπάστιαν Ναγιάρ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουτσιανικούλη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Αγροτικού.
87Βγήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μασούρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μασούρας αντί Πάτο
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΟΥΤ ΤΟΥ Πάτο, η μπάλα στους αμυντικούς του Αγροτικού που κατάφεραν να διώξουν.
81Βγήκε Στέφανος Καπίας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Παλάσκας (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Παλάσκας αντί Καπία
76Βγήκε Δημήτρης Γιάντσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Θεοδωρίδης αντί Γιάντση.
73Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κουτσιανικούλης αντί Ροβίθη
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Καπός αντί Μαρουκάκη
68Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη των δύο ομάδων, το παιχνίδι έχει πάει στη δύναμη και δεν υπάρχουν φάσεις.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αμαραντίδης είχε αψιμαχία εκτός φάσης με τον Πάτο και οι φίλοι της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
61ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Γιώργος Μπουντόπουλος
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπουντόπουλο, με 10 συνεχίζει η ΑΕΛ. Την πρώτη κίτρινη την είχε δει στο ημίχρονο λόγω αψιμαχίας με αντίπαλο.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Οικονόμου αντί Μακρυδημήτρη
57Βγήκε Διονύσης Μακρυδημήτρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Οικονόμου (MΕΣΟΣ)
53ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μαρουκάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού αφού βρέθηκε σε θέση βολής μετά το διώξιμο του Γιακουμή σε σουτ του Μπουντόπουλου.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Γέσιτς έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κομεσίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΛ.
47AYTOΓΚΟΛΔημήτρης Κομεσίδης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Μαρουκάκη και τον Μακρυδημήτρη στο ημίχρονο, ξεκίνησε από τον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκε στα αποδυτηρία. Ο διαιτητής της αναμέτρησης τους έκανε παρατηρήσεις όταν επέστρεψαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μισό του ματς.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ οι καθυστερήσεις για το ημίχρονο.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιέσιτς έκανε πολύ ωραία σέντρα στον Γιάντση, αλλά το σουτ που έκανε ο επιθετικός του Αγροτικού πέρασε έξω από την εστία.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο άνοιγμα του Μαρουκάκη στον Ροβίθη, αλλά ο μέσος της ΑΕΛ δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα μπλόκαρε.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μονιάκης εκτέλεσε με σέντρα σουτ το φάουλ έξω από την περιοχή του Αγροτικού Αστέρα, αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε την μπάλα.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γιάντσης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ναγιάρ δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή του Αγροτικού Αστέρα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Βελλίνη πλάγια από την περιοχή της ΑΕΛ, αλλά δεν είχε πρόβλημα ο Ξενοδόχοφ.
09ΓΚΟΛΜανώλης Ροβίθης
09ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μανώλης Ροβίθης
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ροβίθης με ωραίο πλασέ έκανε γκολ την όμορφη πάσα του Αναστασόπουλου που τον έβγαλε μόνο του στην μεγάλη περιοχή.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Βέρτζο και τον Ξενοδόχοφ, η μπάλα πέρασε κόρνερ για τον Αγροτικό χωρίς στη συνέχεια να δημιουργηθεί κάποια επικίνδυνη κατάσταση.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ρ. ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο, Μπουντόπουλος Ροβίθης, Μαρουκάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς) Βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Στεφούλης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ AΣΤΕΡΑΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης, Βελλίνης, Γέσιτς, Τοπούζης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το τρομορακτικό χτύπημα που έγινε στην Γαλλία.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μακρυδημήτρης

eeep eeep