Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 2 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΛΑΜΙΑ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση
89Βγήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τόσκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Πέριτς έξω από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ρίζου.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Σταμογιάννος
74ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πίντο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σερζίνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
74Βγήκε Ιβάν Πέρεθ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Πέριτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74ΓΚΟΛΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ του Πέρεθ από μαρκάρισμα που του έκανε ο Κοντέων στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας προσπάθησε με τάκλιν να κόψει την μπάλα, αλλά βρήκε τον αστράγαλο του επιθετικού του Παναιγιαλείου.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Τριανταφυλλάκου από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Πίτκα
67Βγήκε Γιάννης Καραλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Κρισμάρεβιτς
60Βγήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
56Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Σταμογιάννος (MΕΣΟΣ)
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Λεάντρο στο δεύτερο δοκάρι, ο Πίτκας μπλόκαρε στην κλειστή γωνία του.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καραλή διαγώνια μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Παναιγιαλείου.
46Βγήκε Αμπούντ Ομάρ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ δεύτερου μέρους
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ για την έναρξη και του δεύτερου μέρους, αφού ο Ομάρ του Παναγιαλείου δεν μπορεί να συνεχίσει και το πρόβλημα διαπιστώθηκε στο ζέσταμα πριν την έναρξη.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση των φιλοξενούμενων στην ομάδα της Λαμίας, αλλά με το πρώτο ημίχρονο να πλησιάζει στο τέλος του χωρίς να υπάρχει σημαντική φάση στο ματς.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Μίλιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία της Λαμίας.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Σερζίνιο από 30 μέτρα, η μπάλα πέρασε από όλους, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αιγίου δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος είναι η ομάδα που έχει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στην αναμέτρηση, αλλά δεν έχει μέχρι τώρα κάνει σημαντική τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη δεν έχει κινδυνεύσει και η εστία του Πίκτκα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σερζίνιο από τα όρια της περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Πίτκα που ήταν σε σωστή θέση.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΡΙΑ για τον Παναιγιάλειο, με τον Ιωάννου να πιάνει ανάποδο ψαλίδι μετά από εκτέλεση κόρνερ και τον Μίλιτς στην συνέχεια να κάνει δεύτερο σουτ εκτός εστίας.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές και μονομαχίες στα όρια της περιοχής, χωρίς να έχει γίνει μέχρι τώρα κάποια τελική προσπάθεια.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με την Λαμία να έχει ένα γέμισμα στην περιοχή με χτύπημα φάουλ και τον Παναιγιάλειο να πιέζει με δύο διαδοχικές εκτελέσεις κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Λινάρδος, Πέρεθ, Μπούνας, Μίλιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Νικολακάκης, Τρουλινός (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Θόδωρου Παπαδόπουλο (πρώην πρόεδρο του Ηρακλή) και τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη (πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ) που έφυγαν τις τελευταίες ημέρες από τη ζωή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγα λεπτά καθυστέρηση διότι υπάρχει τρύπα στα δίχτυα της εστίας που θα έχει στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος, Νατσιόπουλος, Νεόφυτος, Σερζίνιο, Καραλής.

eeep eeep