Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Τσιμίκας
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουτζίκου από πλάγια, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Αγγελούδης
85ΓΚΟΛΝίκος Αγγελούδης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Αγγελούδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου. Προηγήθηκε παράλληλη σέντρα του Ατματσίδη και αδύναμο σουτ του Φουρτάδο που εξελίχθηκε σε πάσα στον Αγγελούδη.
82Βγήκε Ντάριο Φερνάντεζ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Νάστος (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πολύζου μέσα από την περιοχή του Πανσερραϊκού, η μπάλα έφυγε έξω
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ροντρίγκο Ντεπέτρις
72Βγήκε Εγκούτου Ολίσε (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Τσιμίκας (MΕΣΟΣ)
71Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Τσιλιγκίρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Νικολιάς
69ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΕμίλιο Φουρτάδο
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Μετά από γέμισμα στην περιοχή από τον Στεργιανό, ο Φουρτάδο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα αφού χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα.
69ΓΚΟΛΕμίλιο Φουρτάδο
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά πλέον τα δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που έχουν φέρει αρκετές κίτρινες στα τελευταία λεπτά.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κουκόλης
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εγκούτου Ολίσε
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάριο Φερνάντεζ
60Βγήκε Χούλιο Γκονζάλο Ραμίρεζ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Εμίλιο Φουρτάδο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55Βγήκε Λουίς Μοράν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέφανος Πολύζος (MΕΣΟΣ)
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ντεπέτρις, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Χαράλαμπος Περπερίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Ιωαννίδης (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αγγελούδη μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου έφυγε η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ατματσίδης μπήκε στην περιοχή, πρσσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Ντάσιος με προβολή και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νικολιάς βγήκε από δεξιά, έδωσε στον Γουόρντεν μέσα στην περιοχή, εκείνος δοκίμασε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί και σε νέο σουτ του Ντεπέτριτς μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Σιάκκας πάνω στη γραμμή.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ολυμπιακός Βόλου ξεπέρασε την πίεση των τελευταίων λεπτών του Πανσερραϊκού και κάνει προσπάθειες να κρατήσει την μπάλα ψηλά.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ατματσίδης πήρε την μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να πιάσει το σουτ, αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή έφυγε ελάχιστα δίπλα από δεξιά κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανσερραϊκός έχει ανεβάσει την απόδοση του, προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση και έχει ήδη τρεις καλές προσπάθειες στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σου του Ατματσίδη στο "παραθυράκι" της εστίας του Στρατηλάτη, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου έδιωξε σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Σιάκκας μετά από κεφαλιά γύρισμα του Μπαλού και σε κενή εστία έκανε σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Βόλου.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αψιμαχία ανάμεσα στον Φερνάντεζ και τον Ολίσε στη μεσαία γραμμή, τελείωσε με απλές παρατηρήσεις από τον διαιτητή.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τσιάρας μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Μοράν πήρε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανσερραϊκού.
08ΓΚΟΛΑντώνης Τσιάρας
08ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Τσιάρας
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλές διακοπές στα πρώτα αυτά λεπτά της αναμέτρησης που δεν έχουν αφήσει τις ομάδες να πιάσουν ρυθμό.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεζ έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Ζέρης, Αρβανίτης, Τσιάρας, Φερνάντεζ, Νικολιάς, Μοράν, Ντεπέτρις, Γουόρντεν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Περπερίδης, Κουκόλης, Σιάκκας, Ολίσε, Μπαλού, Ραμίρεζ, Ατματσίδης, Μπεριάν, Αγγελούδης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Στρατηλάτης

eeep eeep