Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
3 1

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:05 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
81ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΘωμάς Τσίτας
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή η Τρίγλια. Έππας αντί Σαρβανίδη
67ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Μπουτζίκος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουτζίκος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το 2-1 για τον Ολυμπιακό
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Τρίγλια. Παπαδημητρίου αντί Αμαραντίδη
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Γραικού από πλάγια θέση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου! Παπαϊωάννου και Τσίτας αντί Σκοπελίτη και Ράντι, αντίστοιχα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το β' ημίχρονο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο: Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια 1-1
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντούνγκα μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιδόπουλου.
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Άνιο Πότσι
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζορμπάς βρήκε τον Ευθυμιάδη στην αριστερή πλευρά της περιοχής, με τον τελευταίο να περνά τον Γιδόπουλο και να βγάζει συρτή σέντρα στον Πότσι, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παύλος Λάσκαρης
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουτζίκος σέντραρε από την αριστερή πλευρά, με τον Πόζογλου να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκοπελίτης βέθηκε τετ α τετ με τον Παλαβράκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντούνγκα μεταβίβασε τη μπάλα στον Αραμαντίδη, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιδόπουλου.
19ΓΚΟΛΣτέλιος Πόζογλου
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Πόζογλου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παλαβράκη
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Λάσκαρης, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Ράντι, Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Πόζογλου
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Πότσι, Σαρβανίδης, Αμαραντίδης, Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα, Λεμονής.

eeep eeep