Αναφορά Αγώνα: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ εν ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του Αγώνα, Νίκη Βόλου - Τρίγλια (2-2).
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για την Τρίγλια. Ο Μπρίτο σέντραρε συρτά από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας της Νίκης, με τον Παπαστεργιανό να κάνει την προβολή και να κάνει το 2-2
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για την Τρίγλια. Ο Μπρίτο ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι, μειώνοντας σε 2-1.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για την Τρίγλια. Άστοχη έξοδος του Αποστολίδη που θα πέσει πάνω στον Σγουρή.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Νίκη Βόλου) Λίτσιος αντί του Γκαρσία
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λούκας Γκαρσία
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Μοσχάκης αντί του Λεμονή
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζορμπάς
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμένη ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου, ο Γκαρσία θα σερβίρει έτοιμο γκολ στον Κρουθ, όμως το πλασέ του Ισπανού δεν είναι δυνατό, δίνοντας τη δυνατότητα στον Παλαγαβράκη να αποκρούσει.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Νίκη Βόλου, Κυριακίδης αντί του Ιορδανίδη.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη Κάρτα στον παίκτη της Τρίγλιας, τον Μπρίτο.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Ζορμπάς στη θέση του Καλαϊτζίδη
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Νίκη Βόλου) Οικονομίκος στη θέση του Τσιώλη.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για τη Νίκη Βόλου. Σκόρερ και πάλι ο Θωμάς Τσιμπούκας.
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φώτης Σγουρής
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για τη Νίκη. Ο Τσιώλης με σουτ μέσα από την περιοχή θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παλαβράκη
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Παπαδημητρίου στη θέση του Ναζλίδη
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άρχισε το 2ο ημίχρονο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του 1ου ημιχρόνου, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1-0 για την Νίκη Βόλου.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Ο Ζώτος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, προσπάθησε να σπάσει προς τον Ναζλίδη που περίμενε σε θέση βολής, όμως ο Τσιμπούκας έσωσε την ομάδα του διώχνοντας σε κόρνερ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φαίνεται η Νίκη να υπερτερεί στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής, αφού έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πολύτιμη ευκαιρία για την Νίκη Βόλου έγινε ως εξής: ο Γκαρσία γέμισε με φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Παλαβράκης δεν μπόρεσε να απομακρύνει με τον Τσιμπούκα από το δεύτερο δοκάρι να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Νίκη Βόλου ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι(1-0), μετά το γκολ που έκανε ο Τσιμπούκας.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ιορδανίδης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Ο Σαρβανίδης έφυγε στην αντεπίθεση, έφτασε έξω από την περιοχή της Νίκης, με το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει ψηλά άουτ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία και πάλι για τη Νίκη,τη στιγμή που ο Κάρδαρης έσπασε προς το σημείο του πέναλτι από τα δεξιά, ο Κρουθ από πλάγια θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά και πάλι δίπλα από δεξί δοκάρι της εστίας.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή για τη Νίκη, όταν ο Βοσνιάδης σέντραρε από τα αριστερά, ο Κρουθ από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα δίπλα από αριστερό δοκάρι της εστίας του Παλαμβράκη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της Αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίγλια (Γιάννης Μάγγος):Παλαγαμβράκης, Κουρελλάς, Σγουρής, Λεμονής, Ζώτος, Παπαστεργιανός, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Καλαϊτζίδης, Ναζλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Βοσνιάδης, Κάρδαρης, Τσιμπούκας, Μπιτσάκος, Ντομίγνκεθ, Ιορδανίδης, Γκαρσία, Κρουθ, Τσιώλης, Μπαταγίνι

eeep eeep