Αναφορά Αγώνα: ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ | Round 21 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ εν ΙΑΛΥΣΟΣ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΙΚΟ 0-2
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2: Ο Κούτνικ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον κ. Πανιτσίδη να δείχνει την «άσπρη» βούλα. Ο Ρεκλείτης δεν λάθεψε και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο: Ο Πετράκης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κλείνει τις αλλαγές του ο Νίκος Παντέλης με τον Πετράκη να περνάει στην θέση του Χειρίτραντα.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρεκλείτης τροφοδότησε τον Κονέ, όμως ο Παλαβράκης τον σταμάτησε με διπλή προσπάθεια.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή ο Ιάλυσος. Ο Κούτνικ στην θέση του Μαστραντωνάκη.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανδρούτσος έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Ζώτου
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς αλλαγή συνεχίζουν οι δύο ομάδες
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη β' ημιχρόνου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο: 0-0
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει η Τρίγλια για ένα γκολ πριν από το ημίχρονο
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για την Τρίγλια μετά από κόρνερ του Μπρίτο και κεφαλιά του Αρβανίδη
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Νίκο Παντέλη. Στην θέση του Γιώργου πέρασε ο Πριονάς.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου, Ανδρούτσος, είναι ο πρωταγωνιστής στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, καθώς έχει επέμβει έγκαιρα στις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς κάτι αξιόλογο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας, Κονέ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιάλυσος βρίσκεται στην 12η θέση με 20 βαθμούς, ενώ η Τρίγλια με μόλις 14, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Π.Ο. Τρίγλιας: Παλαβράκης, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Λεμονής, Ζώτος, Παπαστεργιανός, Αρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης

eeep eeep