Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Round 21 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της αναμέτρησης. Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-1 (8’ πεν. Ροχάνο - 93’ Τσιάρας)
90 3ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑντώνης Τσιάρας (Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς (1-1))
90 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Φαζός
89ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΒασίλης Κουτσιανικούλης (Με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου.)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Νίκη Βόλου) Βοσνιάδης αντί Γκαρσία.
81ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΑντόνιο Ροχάνο
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάνδρο Κρουθ
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν Ο Κέρη βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, απέναντι από τον Αποστολίδη, όμως, πλάσαρε επάνω στον Αποστολίδη, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Παπαϊωάννου αντί Σκοπελίτη
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Κάρδαρη της Νίκη Βόλου.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου, Μπιτσάκος αντί Μπαταγίνι.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσιμπούκα, της Νίκης Βόλου.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θωμάς Τσίτας
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Νίκη Βόλου) Τσιμπούκας αντί Αλιατίδη
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Ρόκας
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Κέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε, ο Γιδόπουλος.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ρόκας αντί Κόλα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 0-1 (8' πεν. Ροχάνο)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Νίκη Βόλου) Ο Γκαρσία πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Κρουθ, με τον τελευταίο να βγάζει ωραία σέντρα από τα δεξιά, όμως, το σουτ του Ροχάνο από κοντά έφυγε απελπιστικά άουτ.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Βασιλούδης αντί Μπουτζίκου. Καθώς, δεν μπορεί να συνεχίσει, ο Μπουτζίκος, ο οποίος έπεσε άτσαλα και χτύπησε το αριστερό χέρι του.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου,με την εκτέλεση κόρνερ του Ράντι από την αριστερή πλευρά, με τον Φαζό να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντόνιο Ροχάνο
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κλέβις Κόλα
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακό Βόλου δεν έχει προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να ψάχνει ακόμη να βρει, τα πατήματά του, στον αγωνιστικό χώρο.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 0-1 για τη Νίκη Βόλου. Σκόρερ, ο Ροχάνο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τη Νίκη Βόλου. Υπάρχει ανατροπή παίκτη της Νίκης από τον Γιδόπουλο.
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιδόπουλος
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Νίκη Βόλου) Εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα βρίσκει σε παίκτη του Ολυμπιακού, έχοντας κατεύθυνση προς το αριστερό «παραθυράκι» του Γιδόπουλου, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώχνει σε κόρνερ.
02ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Κυριακίδης
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Β.) Σέντρα Κουτσιανικούλη, ο Κέρη δεν μπορεί να πλασάρει από κοντά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Κάρδαρης, Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο, Μπαταγίνι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας), Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Νίκζας (Λάρισας), 4ος διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας),Παρατηρητής: Φίτσας (Πρέβεζας - Λευκάδας).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου (Λεωνίδας Βόκολος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Τσιάρας, Κόλα, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι.

eeep eeep