Αναφορά Αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΙΩΝΙΚΟΣ εν ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ την νίκη του Ιωνικού (2-0).
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός συνέχιζε να είναι επιθετικός και να προσπαθεί με πλαγιοκοπήσεις κυρίως από δεξιά και λιγότερο απο τον άξονα .Με τον κόουτς Αρναούτη στο 58 να βάζει τον Βλαχομήτρο αντί του Μάναλη και ο νεαρός τον δικάιωσε. Απο σέντρα του Μακρίδη απο δεξιά, ο Βλαχομήτρος έκανε κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός πιέζει την Τρίγλια (δεν υπάρχει κάποια σημαντική φάση μέχρι στιγμής)
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άρχισε το δεύτερο μέρος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1-0 για το Ιωνικό
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Θα μπορούσε να γίνει το 2-0 όταν από λάθος στην άμυνα της Τρίγλιας ο Μάναλης σουτάρει δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ ,ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Παπουτσογιαννοπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά αλλά ο Κρητικός ήταν ένα βήμα πίσω από ότι έπρεπε για να πάρει σωστά τη μπάλα και να πλασάρει.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ο Κρητικός πήρε πάσα από τον Καλλέργη και με ένα ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τον Ιωνικό.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το πρώτο καλό σουτ του Ιωνικού έγινε από τον Τιεντσέ που πήρε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής από διωξιμο της μπάλας αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός είχε κατοχή μπάλας ,αλλά το πρόβλημα δημιουργίας ήταν φανερό..Μέσα σε όλα στο 26 ο Φουρλανος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και τη θέση του πήρε ο Παπουτσογιαννοπουλος
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίγλια) Ο Ευθυμιάδης πλαγιοκοπησε από αριστερά και έβγαλε σέντρα αλλά ο Κολλαρας έδιωξε πριν. η μπάλα φτάσει στον Παπαδημητρίου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Παπατζίκης, Ιωάννου, Φουρλάνος, Μακρίδης, Κρητικός, Καλλέργης, Μάναλης,Tiencheu
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίγλια: Παλαβράκης,Ζώτος, Κουρέλας, Σγουρης, Μιλκούδης, Ποτσι,Παπαδημητριου, Εππας, Ευθυμιαδης, Ντουνγλα, Λεμονης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου) Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

eeep eeep