Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΙΩΝΙΚΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του Αγώνα με σκορ 1-1
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 1-1 ο Ιωνικός. Ο Κρητικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βλαχομήτρος στο 87', κάνοντας το 1-1.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Κόλα (Ολυμπιακός Βόλου)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουτσιανικούλη, μετά από κλέψιμο και μεταβίβαση του Τσίτα, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόλα αντί Πόζογλου (Ολυμπιακός Βόλου)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου από τη δεξιά πλευρά, ο Λάσκαρης με το στήθος λίγο έλειψε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος απέκρουσε στη δεξιά γωνία της εστίας του.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στο Βλαχομήτρο (Ιωνικός)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης πάσαρε στον Σκοπελίτη, ο οποίος πλάσαρε τον Κουπερίνη με εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση, αλλά αμυνόμενος του Ιωνικού πρόλαβε τη μπάλα, πριν εκείνη περάσει την τελική γραμμή.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βλαχομήτρος αντί Μάναλη (Ιωνικός)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Παπατζίκο (Ιωνικός).
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σκοπελίτης αντί Ντούνη (Ολυμπιακός Βόλου)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή αλλαγή για τον Ιωνικό Μακρίδης αντί Σμυρλή Παπατζίκος αντί
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ο Ολυμπιακός Βόλου Σκόρερ ο Πόζογλου με ατομική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά, όπου πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και με τελείωμα στην απέναντι γωνία, έγραψε το 1-0.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Μάναλη (Ιωνικός)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Γκουτσούλια (Ιωνικός)
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Ιωάννου (Ιωνικός)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσιάρα. (Ολυμπιακός Βόλου)
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τιεντσέου από μακρινή απόσταση, με τον Γιδόπουλο να βλέπει τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κουτσιανικούλη από τη δεξιά πλευρά, ο Τσίτας, με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κουτσιανικούλη από την αριστερή πλευρά, ο Φαζός έστειλε τη μπάλα από κοντά, με κεφαλιά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουρεπίνη.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πόζογλου λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ιωνικού, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Κουρεπίνη.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης πάσαρε στον Πόζογλου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα Κουρεπίνη, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Τιεντσέου, Καλλέργης, Κρητικός, Σμυρλής, Μάναλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Πλάκας (Δυτ. Αττικής), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

eeep eeep