Αναφορά Αγώνα: ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 16:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 | Ο Κάκκος με σουτ ισοφάρισε για τον Ασπρόπυργο.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 | Ο Τσίτας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πάσα του Ράντι.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 | Ο Ράντι εκτέλεσε φάουλ προς την περιοχή του Ασπρόπυργου, ο Φαζός έπιασε κεφαλιά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πρόλαβε να κάνει και δεύτερο κεφαλιά για το 1-1.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 | Ο Γκουγκούδης έκανε την προσπάθεια μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, η μπάλα κόντραρε στον Μπουτζίκο και κατέληξε στα δίχτυα για να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι, Γκουγκούδης, Πίντο, Βασιλείου, Σρέσκοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Ράντι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κάτοικος (Αθηνών) Βοηθοί: Αραβίδης, Σταυρόγλου (Αθηνών)

eeep eeep