Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 20 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020
Ώρα Αγώνα: 16:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αποβλήθηκε ο Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
90 2ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Φατιόν
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μπιμάι αντί του Καρατάσιου.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βάρκος αντί του Μαρκόβσκι.
74ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πατράλης
74ΓΚΟΛΠατράλης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μπεντινέλι έδωσε στον Πατράλη και αυτός με πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη θέση του Ιωαννίδη περνάει ο Κύργιας.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κολ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χουάντερσον μπλόκαρε το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή και αριστερά ο Νούσιος.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μαρκόβσκι, η μπάλα χτυπάει και στο έδαφος και καταλήγει άουτ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Κολ στη θέση του Ιριτιέρ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγές για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μπαστακός αντί του Νύκταρη και ο Νούσιος στη θέση του Τασιουλή.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
45 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καρατάσιος
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ιωαννίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιριτιέρ έκανε το σουτ προσπαθώντας να κρεμάσει τον Γκέκα, αλλά ο κίπερ απέκρουσε.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιλούλη έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και δεξιά, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
34ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΦατιόν
34ΓΚΟΛΦατιόν
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μπεντινέλι εκτέλεσε φάοτλ και ο Φατιόν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νύκταρης
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φατιόν
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωαννίδης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπεντινέλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμπέρης σούταρε έξω από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε με δυσκολία ο Χουάντερσον.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκουστάβο έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πατράλης έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκέκας.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκέκας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που έκανε από κοντά ο Πατράλης.
07ΓΚΟΛΜαρκόφσκι
07ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μαρκόφσκι
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Χουχούμης έβγαλε τη σέντρα και ο Μαρκόβσκι με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κολ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Γκέκας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βιτλής, Λαρέα, Χουχούμης, Φατιόν, Ιριτιέρ, Πατράλης, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Μαρκόβσκι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος, Καρρίκι, Καμπέρης, Σκούπρα, Λίταινας, Ναζίμ, Νύχταρης, Τασιουλής, Σιφναίος, Γκουστάβο.

eeep eeep