Αναφορά Αγώνα: ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΧΑΝΙΑ | Round 15 | SUPER LEAGUE 2

ΓΙΑΝΝΙΝΑ εν ΧΑΝΙΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 14:45 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη Αγώνα με σκορ 1-1
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για τα Χανιά κάνοντας το 1-1 στις καθυστερήσεις. Διαγώνιο σουτ του Βρετού και η μπάλα δοκάρι και στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.
90ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βρεττός
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 λεπτά καθυστερήσεις
90ΓΚΟΛΒρεττός
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Ο Λιάσος στη θέση του Κρίζμαν
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αποδυναμωμένος φαίνεται να είναι ο ΠΑΣ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Κεφαλιά του Βρετού από σέντρα του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα πάνω από την εστία του Χουτεσιώτη. Έχει κάποια κενά στην άμυνα ο ΠΑΣ καθώς βγήκαν κάποιες φάσεις από το αριστερό άκρο της άμυνας.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΑΣ έχει χάσει πολλές ευκαιρίες στο ματς για το δεύτερο γκολ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Κόρνερ του Λώλη, κεφαλιά του Κάστρο, η μπάλα άουτ.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Ο Βασιλείου στη θέση του Γιάκου. Κάποιοι αποδοκίμασαν, κάποιοι χειροκρότησαν και ο Γιάκος αντέδρασε σε αυτόν που τον έβρισε.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Κίτρινη στον Μουμίν
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Κίτρινη στον Γιάκο
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Κίτρινη στον Ντάσιο στον πάγκο
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Ο Βρετός στη θέση του Κάσσου
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι ο Παμλίδης. Στην επαναφορά κεφαλιά ψαράκι του Λώλη από τη γωνία της μικρής περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ. Τεράστια ευκαιρία του ΠΑΣ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλές διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Κολυτά που σφυρίζει εύκολα για τα Χανιά.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον ΠΑΣ. Πέρασε χωρίς κίνδυνο η φάση για τα Χανιά.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Κίτρινη στον Κάστρο
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Πήρε την κεφαλιά ο Παντελάκης, έπεσε στην αριστερή του γωνία ο Κουτζαβασίλης και μπλόκαρε.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον ΠΑΣ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Ο Ξύδας στη θέση του Καρτάλη
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Πας Γιάννινα) Σουτ του Σιόντη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καρτάλη, που σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κουτζαβασίλη.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Ο Κάστρο στη θέση του Λέο
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χανιά Αλλαγή για τα Χανιά μπήκε ο Τριανταφυλλάκος και βγήκε ο Τζιώρας.
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη ημιχρόνου (1-0)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Απίστευτο τετ-α-τετ του Κρίζμαν που κέρδισε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, πλάσαρε όμως υπό πίεση πάνω στον Κουτζαβασίλη. Ο ΠΑΣ έχασε νέα απίθανη ευκαιρία να μπει με δύο γκολ μπροστά στο σκορ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκαμε στις καθυστερήσεις.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Ο Λώλης γέμισε σε εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά αμυντικού προς τα πίσω, η μπάλα πήγαινε κόρνερ, πετάχτηκε και έκανε την προβολή ο Παντελάκης, αλλά αστόχησε απελπιστικά.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Ο Λέο έβγαινε σε αντεπίθεση, μόνος του δίπλα του ο Κρίζμαν δεν του έδωσε, κλείστηκε από δύο παίκτες και τελικά έχασε την μπάλα.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάκου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χουτεσιώτη.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Ο Κρίζμαν πέρασε διαγώνια πάσα για τον Λέο μέσα στην περιοχή και ο Γάλος απέναντι από τον Κουτζαβασίλη έπιασε περισσότερο "αέρα" παρά μπάλα και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Γιάκου (των Χανίων), στα χέρια του Χουτεσιώτη η μπάλα.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε γέμισμα από φάουλ, ο Τζιώρας πήρε κεφαλιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Χουτεσιώτης, αλλά ήταν οφσάιντ ο επιθετικός των Χανίων.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Κίτρινη στον Καρτάλη
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη του Λώλη στον Κρίζμαν που από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέφυγε τον αντίπαλό του και σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Δίπλα ήταν και ο Λέο, αλλά ο Κροάτης προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση. Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΣ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις το παιχνίδι ως τώρα, αν εξαιρέσουμε το γκολ.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη στον παίκτη των Χανίων, του Παναγιωτούδη.
16ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λέο
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία ενέργεια του Κρίζμαν, που με αλλεπάλληλες ντρίμπλες έφτασε στη μικρή περιοχή, εκεί κλείστηκε, όμως οι κόντρες ευνόησαν τον Λέο που με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
16ΓΚΟΛΛέο
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα και γύρισμα του Αποστολόπουλου στη μικρή περιοχή και διώξιμο της άμυνας σε κόρνερ. Στην εκτέλεση δεν προέκυψε φάση για τον ΠΑΣ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(ΠΑΣ Γιάννινα) Προσπάθησε να βγάλει αντεπίθεση ο Λώλης, όμως άργησε να δώσει την πάσα στον Λέο ή τον Παμλίδη.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο Παντελάκης του πήρε την μπάλα με τον ώμο και ο επιθετικός των Χανίων φώναξε έξαλλος για πέναλτι, ο Παντελάκης του ζήτησε τον λόγο, για να ακολουθήσουν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΑΣ στη σέντρα και ξεκίνησε το ματς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χανιά (Βοσνιάδης Αλέκος): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος,Σωτηράκος, Γιάκος, Μουμιν, Παναγιωτούδης, Κασσος,Κουσκουνάς, Τζιώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κολυτας Σπυρίδων (Ε.Π.Σ.Κέρκυρας), Βοηθoί: Σκορδίλης Δημήτρης-Θεοχάρης (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας), Κουβαλακης Παναγιώτης (Ε.Π.Σ. Δράμας), 4ος διατητής: Θεοδωρόπουλος Νικόλαος ( Ε.Π.Σ. Φλώρινας).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πας Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας,Παντελάκης, Σκόνδρας,Αποστολόπουλος, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Krizman,Παλμίδης, Leo Jean

eeep eeep