Αναφορά Αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ | Round 15 | SUPER LEAGUE 2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη στο ματς. Με τη συμπλήρωση των τεσσάρων λεπτών των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς. Λεβαδειακός - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1 με τα γκολ των Μάντζιου στο 41' (πέν.) και Χατζηστραβού στο 51'.
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ σε καλή θέση για τον Λεβαδειακό. Πέρασε ανεκμετάλλευτο.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό και παλι με τον Μάντζιο, στη σέντρα που έγινε από αριστερά, αυτή τη φορά, έπιασε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα πάλι ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μέλκα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4' λεπτά καθυστερήσεις
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Εγινε η σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά από τον Γιαννιώτη ήταν άστοχη.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Λεβαδειακό Εγινε η σέντρα από δεξιά, στο ύψος του πέναλτι ο Μάντζιος έπιασε ένα πολύ δυνατό βολ-πλανέ με το δεξί, η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του εμβρόντητου Μέλκα.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ σε καλή θέση (από αριστερά) για τον Λεβαδειακό.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ σε καλή θέση κερδίσε ο Λεβαδειακός μετά από ωραία κίνηση του Συμελίδη. Η εκτέλεση του φάουλ από τον Βήχο (ήταν η πλευρά του) δεν ήταν καλή, η μπάλα ψηλά άουτ.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντικατάσταση παίχτη για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Γιώργος Πετράκης τράβηξε εκτός τον Κυβελίδη, στην θέση του πέρασε τον Κούστα.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Κονέ ήταν αυτός ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι πράσινοι, 7 μέτρα από την περιοχή και αριστερά. Ο Κονέ έπιασε ένα από τα γνωστά, καλά συρτά, σουτ, η μπάλα στην δεξιά γωνία του Μέλκα ο οποίος έπεσε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα σε παίχτη της ΑΕ Καραϊσκάκης. Την είδε ο Παπανικου για δυνατό μαρκάρισμα λίγο έξω από την περιοχή.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μια ακόμη κίτρινη κάρτα για τον Λεβαδειακό. Την είδε ο Καραχάλιος αυτή τη φορά για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.
51ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χατζηστραβός
51ΓΚΟΛΧατζηστραβός
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ η ΑΕ Καραϊασκάκης. Σε μια ανύποπτη φάση και ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίχτες, ο Ανγκουα έκανε το λάθος, γύρισε την μπάλα στον Μπάιτς με το κεφάλι, ο Χατζηστραβός πρόλαβε, έκανε το πλασέ από πλάγια θέση και 1-1.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη Δεύτερου Ημιχρόνου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αντικατάσταση παίχτη στο παιχνίδι. Αναγκαστική. Για τον Λεβαδειακό. Ο Αργυρόπουλος δεν μπορεί να συνεχίσει (μάλλον αστράγαλος), ο Αντωνίου τον τράβηξε έξω, στη θέση του πέρασε τον Κοζορώνη.
41ΓΚΟΛΜάντζιος
41ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜάντζιος
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για τον Λεβαδιακό μετά την εκτέλεση του πέναλτι από τον Μάτζιο.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεβαδιακός κερδίζει πέναλτι.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό. Ο Μάντζιος έκανε την ωραία κίνηση από δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα, στην καρδιά της άμυνας ο Πολέτο έκανε εκπληκτικό άλμα, έπιασε και την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα κατ' ευθείαν στα χέρια του Μέλκα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς. Σε παίχτη του Λεβαδειακού. Στον Ιωαννίδη για μαρκάρισμα στο κέντρο.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, στην καρδιά τη άμυνας ο Ιωαννίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά. Η μπαλα στο αριστερό δοκάρι και έξω.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στο ματς για τους γηπεδούχους. Ο Αργυρόπουλος από δεξιά έκανε τη σέντρα, στην καρδιά της άμυνας ο Ιωαννίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, στη δεξιά του γωνία έπεσε ο Μέλκα και με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή στιγμή για τον Καραϊσκάκη. Ο Χατζηστραβός έκανε την κάθετη, μέσα στην περιοχή και στον άξονα ο Κυβελίδης προσπάθησε να κάνει το σουτ, η μπάλα ανασηκώθηκε και από το χορτάρι και έτσι το σουτ που έκανε πήρε ύψος, άουτ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Λεβαδειακό Πολύ δυνατά έχει μπει ο Λεβαδειακός και έχασε νέα ευκαιρία στο 7'. Ο Πολέτο από αριστερά έκανε την παράλληλη πάσα, οι αμυντικοί μέσα στην περιοχή προσπάθησαν να διώξουν, ο Ιωαννίδης έβαλε το πόδι του, από την κόντρα η μπάλα πέρασε διαγώνια, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του εμβρόντητου Μέλκα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απάντησε άμεσα στις ευκαιρίες η ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η μπάλα μέσα στην περιοχή του Μπάιτς, ο Κυβελίδης έβαλε την προβολή, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη ευκαιρία στο ματς, στο 3', για τον Λεβαδειακό. Εγινε η σέντρα από αριστερά, ο Μάντζιος στην καρδιά της άμυνας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη Αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής του αγώνα είναι ο Φώτης Ντάουλας από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής. Βοηθοί διαιτητές είναι ο Κώστας Οικονόμου και ο Χρήστος Πλάκας, αμφότεροι, επίσης, από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής. Αναπληρωματικός διαιτητής είναι ο Στράτος Μαχαίρας από την Ε.Π.Σ. Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Χαράλαμπος Μοιραδωράκης από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λεβαδειακός: Ο Σωτήρης Αντωνίου για την ομάδα του Λεβαδειακού ξεκινά και πάλι τον Μπάιτς στο τέρμα και τους: Αργυρόπουλος, Ανγκουα, Λιάγκας, Βήχος, Κονέ, Καραχάλιος, Συμελίδης, Ιωάννιδης, Μάντζιος και Πολέτο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Α.Ε. Καραϊσκάκης: Ο Γιώργος Πετράκης για την ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης ξεκινά τον Μέλκα στο τέρμα και τους: Παναγιώτου, Χατζηστραβος, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης και Τσούτσης,

eeep eeep