Αναφορά Αγώνα: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 10 | SUPER LEAGUE 2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:01 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη 2-1 του Πλατανιά.
90 3ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λουκίνας
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 για τον Πλατανιά. Ο Λουκίνας με κοντινή προβολή σκόραρε, ύστερα από γύρισμα του Ουές.
90 2ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λουκίνας
90 2ΓΚΟΛΛουκίνας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Καρατάσιος στη θέση του Μπαστακού.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαδοχικές φάσεις μπροστά στην εστία του Γκέκα, παραμένει το 1-1.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία. Πάσα του Μπιανκόνι στον Παπουτσογιαννόπουλο, αυτός από θέση βολής σούταρε, αλλά αστόχησε.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σκούπρα
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μπρέμπος αντί του Λίταινα.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Νύκταρης αντί του Γκουστάβο.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Πασχαλάκης αντί του Ρεβυθόπουλου.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ουές από βολέ του Μαντζάρη έδωσε στον Λουκίνα, το σουτ του οποίου κατέληξε στην αγκαλιά του Μαντζάρη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Κωστίκος αντί του Σμυρλάκη.
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ουές
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 για τον Πλατανιά. Ουές εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα, πρόλαβε την έξοδο του Γκέκα, τον πέρασε και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
65ΓΚΟΛΟυές
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπαστακός
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμη κεφαλιά του Γκουστάβο, δεν έγινε το 0-2 για τον Απόλλωνα Λάρισας.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Πλατανιά. Αντί του Πουρζιτίδη ο Παπουτσογιαννόπουλος.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ποζατζίδη, ο Χατζής έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας, αυτή έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Παραλίγο αυτογκόλ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ποζατζίδης εκτέλεσε φάουλ, καρφωτή κεφαλιά του Πουρζιτίδη, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λεϊρία μέσα από την περιοχή και αριστερά, έπεσε και μπλόκαρε ο Γκέκας.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπιανκόνι
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιφναίος εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έδιωξε δύσκολα ο Μαντζάρης.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Μπιανκόνι, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε ελάχιστα άουτ.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σιφναίος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ από τον Ποζατζίδη, κοντινή κεφαλιά του Πουρζιτίδη, η μπάλα λίγο άουτ.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καρρίκι
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ από τον Μπαστακό, απέκρουσε δύσκολα ο Μαντζάρης.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Τσαμούρη, ο Γκέκας έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τασιούλης
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπιανκόνι μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεϊρία έδωσε στον Ποζατζίδη, αυτός έκανε σουτ από καλή θέση, αλλα ήταν βιαστικό και αστόχησε.
02ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σιφναίος
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τον Απόλλωνα Λάρισας. Σέντρα στην καρδιά της άμυνας για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Σιφναίος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία.
02ΓΚΟΛΣιφναίος
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ποζατζίδη, ο Λουκίνας δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι στην πορεία της μπάλας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναπληρωματικοί Πλατανιά: Πενταράκης, Πασχαλάκης, Σάαντο, Νιαυραδάκης, Κωστίκος, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναπληρωματικοί Απόλλωνα Λάρισας: Θεολόγης, Μπρέμπος, Νύκταρης, Κούλπας, Μπιμάι, Καμπέρης, Καρατάσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ουές, Σμυρλάκης, Πουρζιτίδης, Λεϊρία, Ρουσσάκης, Μπιανκόνι, Λουκίνας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος (Ανατ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Νίκος Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Σιφναίος, Λίταινας, Τασιούλης, Γκουστάβο, Μπαστακός.

eeep eeep